مهمترین نکات بعد از لیزر موهای زائد
دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drsoleimani.comآدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین تلفن مطب : 36290689 - 031
موهای زائدی که بر روی صورت و بدن افراد رشد می کنند جلوه زیبایی نداشته و علاوه بر آن از لحاظ بهداشتی نیز افراد ترجیح می دهند آنها را از بین ببرند. یکی از مهم ترین و تأثیرگذارترین این روش ها لیزر موهای زائد است. دستگاه های لیزر در چندین نوع با عملکردهای مختلف از نظر نحوه تأثیرگذاری، نوع اشعه مورد استفاده و مناطقی که می توانند تحت تأثیر قرار دهند معرفی و عرضه شده اند که کاملاً غیرتهاجمی است. با استفاده از این روش به مدت چند جلسه و به طور منظم، می توان به مدت طولانی از رویش مجدد موهای زائد جلوگیری کرد. مراقبت های بعد از لیزر، مهم و ضروری هستند که در ادامه بدان پرداخته میشود. با رعایت این اقدامات بعد از لیزر موهای زائد، میتوانید بهترین نتیجه را بدون عوارض جانبی به دست آورید.
لیزر موهای زائد با دستگاه الکس نابلکس ، که یکی از بهترین و تخصصی ترین دستگاه های لیزر است؛ در کلینیک بهین اصفهان قابل انجام می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 36290689 - 031 اقدام فرمایید.
مزایای لیزر موهای زائد
- هزینه نهایی کمتر (برای تمام طول عمر) در مقایسه با اپیلاسیون و سایر روش ها
- عدم وجود درد یا ناراحتی ناشی از اپیلاسیون یا روش های دیگر
- عدم نیاز به رفع موهای زائد به طور منظم
- پوستی صاف و یکدست
- عدم رشد موهای زیر پوستی
- سریع و مؤثر بودن
- ایجاد ناراحتی کمتر برای پوست
- کاهش رشد بیش از حد مو
نحوه لیزر موهای زائد
مناطقی از پوست که قرار است تحت درمان با لیزر قرار بگیرند از هر نوع آلودگی، روغن یا مرطوب کننده به خوبی تمیز می شوند. انرژی لیزر، فولیکول مو را هدف قرار داده و آن را غیرفعال کرده و از رشد آن جلوگیری می کند. جلسات درمانی در فواصل مناسبی از هم انجام می شوند تا پوست ناحیه تحت درمان بتواند بهبود یابد و نیز زمانی که لازم است تا فولیکول های مویی که در فاز استراحت بودند وارد فاز فعال رشد شوند طی شده و بتوان درمان را برای این فولیکول ها اجرا کرد.
اقدامات قبل از لیزر موهای زائد
- در زمان انجام لیزر هیچ نوع آرایش یا لوسیونی نباید بر روی پوست شما باشد.
- برای جلوگیری از آسیب احتمالی، حداقل 2 هفته قبل از درمان از محصولات برنزه کننده یا اسپری برنزه استفاده نکنید.
- حداقل 3 روز قبل از لیزر و 3 روز بعد از قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید.
- حداقل به مدت 4 هفته از اپیلاسیون، بند انداختن و موچین در محل لیزر خودداری کنید. اصلاح کردن (تراشیدن/شیو کردن) کافی است.
مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد
- به هیچ وجه در روز پس از لیزر از مواد آرایشی ، لوسیون و عطر استفاده نکنید.
- پس از لیزر، پوست حساس و آسیب پذیر می شود به همین علت بهتر است فرد بعد از انجام لیزر هنگام قرار گرفتن در معرض آفتاب از کرم های ضد آفتاب استفاده کند.
- پس از انجام لیزر بخصوص در ناحیه های حساس همچون بیکینی از لباس های تنگ و پلاستیکی استفاده نکنید.
- دو روز بعد از لیزر موی زائد از گرفتن دوش آب گرم و رفتن به استخر و سونا خودداری کنید.
- فرد به مدت دو هفته بعد از لیزر موهای زائد از آنتی بیوتیک استفاده نکند.
- تا ۲۴ سات بعد از انجام لیزر از ورزش ها و فعالیت هایی که باعث تعرق زیاد می شود خودداری کنید.
- پس از یک هفته پوست خود را اسکراب کنید تا باعث ریزش مو و صاف شدن پوست شود؛ اما به این نکته توجه کنید در صورتی که پوست دچار سوزش و خارش شدید شد از انجام اسکراب خودداری نمایید.
- به مدت یک هفته از ساییدن ناحیه تحت درمان خودداری کنید.
- از انجام اپیلاسیون ، کندن مو با مومک ، الکترولیزها و غیره بعد از لیزر خودداری کنید.
- پس از اتمام لیزر موهای زائد ناحیه تحت درمان را با آب سرد شسته و خشک کنید و بعد از آن از کرم های ترمیم کننده استفاده نمایید.
- در صورتی که بعد از لیزر موهای زائد دچار مشکلی شدید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
تعداد جلسات لیزر موهای زائد
تعداد جلسات لازم برای هر فرد بستگی به نوع مو و پوست شخص و این که بخواهد کدام منطقه را تحت درمان قرار دهد دارد. علاوه بر این، از آنجا که مناطق مختلف بدن، چرخه رشد موی خاص خود را دارند، بنابراین رفع دائمی موها در هر منطقه بستگی به این دارد که فولیکول ها در زمان درمان در چه فازی قرار داشته باشند. ممکن است نیاز باشد 4 تا 8 جلسه درمان انجام شود.
موارد منع لیزر موهای زائد
- اگر فرد سابقه ی تبخال دارد باید قبل از لیزر و بعد از آن از درمان های ضد ویروسی استفاده کند تا از عود تبخال و شدید شدن وضعیت آن جلوگیری کند.
- بارداری و شیردهی
- سرطان. در حال انجام شیمی درمانی یا اشعه درمانی
- هورمون درمانی
عوارض لیزر موهای زائد
- درد: برای کاهش درد، بلافاصله بعد از لیزر از کمپرس سرد استفاده کنید. درد عارضه ای موقتی است و خود به خود برطرف می شود.
- قرمزی و التهاب: استفاده از کمپرس سرد یا ژل بعد از لیزر، درمان های مؤثری برای قرمزی و التهاب هستند. این عارضه هم موقت بوده و خود به خود برطرف می شود. اگر قرمزی و التهاب خیلی شدید باشد، می توان از استروئیدهای موضعی استفاده کرد.
- تغییر رنگ پوست: یکی از عوارض لیزر که ماندگاری زیادی دارند. برای رفع این مشکل می توان از کرم های سفید کننده، لایه بردارها یا تزریق استروئید استفاده کرد. لکه های تیره یا روشن پوستی بین چند ماه تا چند سال ماندگار هستند. البته احتمال وقوع این عارضه بسیار نادر است.
- سوختگی و تاول: این عارضه زمانی رخ می دهد که دستگاه لیزر فرسوده باشد یا اپراتور لیزر تجربه ی کافی نداشته باشد. درمان این عارضه به شکل مراقبتی یا حمایتی است؛ یعنی باید از پمادهای مخصوص سوختگی و داروهای مسکن استفاده کنید تا خود به خود درمان شود. در صورتی که سوختگی شدید باشد، برای شما داروهای استروئیدی موضعی قوی تجویز خواهد شد که باید تا چند روز بعد از درمان استفاده کنید.
هزینه لیزر موهای زائد
هزینه لیزر موهای زائد به عوامل زیر بستگی دارد:
- تعداد جلسات لیزر موهای زائد که متناسب با هر فرد از سمت کلینیک تعیین می شود.
- اندازه و وسعت ناحیه ای که انتخاب می کنید برای لیزر مو
- تجربه تکنسین لیزر موهای زائد
کلینیک تخصصی بهین در اصفهان از تکنیک پیشرفته و نوین لیزرتراپی پس از کاشت مو استفاده میشود. بدین منظور از دستگاه لیزری استفاده می شود که به طور اختصاصی به همین منظور ساخته شده است و پرتوهای درمانی لیزر کم توان (لیزر سرد) را به طور مستقیم به سر می تاباند. در این مجموعه لیزرتراپی روشی موثر برای درمان ریزش مو نیز شناخته می شود. همچنین در صورتی که شما دچار ریزش مو و یا کم پشت شدن به علت های مختلف هستید، لیزرتراپی می تواند به شما در بازگرداندن موها و اعتماد به نفستان کمک کند. علاوه براین در کلینیک بهین اصفهان، روشهای دیگری نیز مانند مزوتراپی و پی آر پی برای درمان ریزش مو و پرپشت شدن مو وجود دارد. جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه روشهای درمان ریزش مو و رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
مهمترین نکات بعد از لیزر موهای زائد را در سایت دکتر محسن سلیمانی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید