این نوع کمردرد به صورت احساس درد و ناراحتی در ناحیه پایین کمر رخ می دهد. این درد ممکن است حاد (ناگهانی و شدید) یا مزمن باشد که بیش از سه ماه ادامه دارد. بیشتر مردم در مقاطعی از زندگی خود به درد پایین کمر مبتلا شده اند.این درد در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد اما معمولاً در سنین جوانی و به خصوص در افرادی که کارهای فیزیکی سنگین انجام می دهند بیش از سایر سنین دیده می شود.
علل متعددی هستند که دچار درد پایین کمر می شوند. از جمله شایع ترین این موارد:
رگ به رگ شدن به دلیل کشیدگی زیاد یا پارگی رباط ها به وجود می آید و کشیدگی عضله به دلیل پارگی تاندون یا ماهیچه ایجاد می شود.
دیسک ممکن است از محل خود خارج شود. فتق دیسک زمانی رخ می دهد که قسمت داخلی و نرم از طریق یک شکاف یا پارگی در لایه محافظتی دیسک خارج شود. مشکلات دیسک کمر باعث فشار بر عصب، تورم و درد می شود
زمانی ایجاد می شود که کانال یا مسیر عصب ها در بین ستون فقرات به صورت غیرعادی تنگ و باریک شود
این عارضه بر مفاصل فاست ستون فقرات تأثیر گذاشته و ممکن است باعث ایجاد خارهای استخوانی شود.
علامت اولیه، وجود درد در قسمت تحتانی کمر است. اما گاهی سایر علایم نیز در همراهی با درد پایین کمر وجود دارد
پزشک در بیشتر موارد می تواند مشکلات کمر را با شنیدن اطلاعات و سوابق پزشکی بیمار تشخیص دهد ولی البته ممکن است از این طریق نتواند پی به علت بروز کمر درد ببرد. در برخی موارد عکس برداری به وسیله اشعه ایکس و ام آر آی از ستون فقرات و انجام نوار عصب-عضله می تواند مفید باشد.
درمان درد پایین کمر عموماً به حاد (کمتر از ۶ هفته)یا مزمن بودن(بیشتر از ۳ ماه) درد بستگی دارد. درمان های رایج عبارتند از:
سئوی سایت راه کاری است که با استفاده از آن می توانید در فضای وب دیده شوید. ما می توانیم سایت شما را در جستجوی پررقابت ترین کلمات کلیدی مدنظرتان، به اولین صفحه گوگل منتقل نماییم. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین آماده ارائه خدمات طراحی وب سایت و بهینه سازی نرم افزاری و محتوایی پزشکان می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.