دکتر جمال الدین حسن زاده - متخصص پوست و مو

از بین بردن جای جوش با روشهای ترکیبی

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drhassanzadeh.net
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم تلفن مطب : 33246361 - 087

جوش یا آکنه در اثر مشکلات هورمونی و یا تولید بیش ازحد سبوم (نوعی مایع چربی) یا رشد زیاد باکتری ها ایجاد می شود. سبوم به همراه سلول های مرده ی پوستی از طریق فولیکول ها به طرف سطح پوست حرکت کرده و باعث بسته شدن روزنه های پوستی می شود. زمانی که پوست دچار جوش می شود به سطح پوست آسیب می زند و موجب از بین رفتن فیبرهای کلاژنی می شود، این شرایط عامل انعطاف پذیری و نازک شدن پوست می باشد، همچنین جوش ها موجب از بین رفتن چربی طبیعی شده و باعث باز شدن منافذ پوست نیز خواهند شد. پس از بهبود جوش ها اسکار ناشی از آن همچنان بر روی پوست باقی می ماند و ظاهری ناخوشایند را ایجاد می نمایند.

با پیشرفت علم پزشکی، برای درمان جای جوش و یا حتی اسکار می توان از روش های زیادی استفاده کرد. از جمله این روش ها می توان به لیزر درمانی، سابسیژن و... اشاره کرد. هرکدام از این روش ها دارای مزایا و معایب مختص به خود می باشد، بنابراین باید دقت داشته باشید که برای از بین بردن جای جوش از روشی استفاده کنید که کمترین عارضه و بیشترین بازدهی را دارد. ازآنجایی که هر نوع از جوش صورت منحصر به فرد است، روش رفع جای جوش برای هر فرد به صورت شخصی سازی شده انجام شده و بسته به نیازهای پوست و شدت جای جوش باقی مانده بر روی پوست طراحی می شود. در ادامه به معرفی انواع روشهای از بین بردن جمله جوش از جمله روش های ترکیبی میپردازیم.

کلینیک تخصصی دکتر جمال حسن زاده، آماده ارائه خدمات درمان جای جوش در سنندج می باشد. جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.

انواع جای جوش

جای جوش و آکنه معمولاً به صورت لکه های تیره، لکه های قرمز، اسکار آکنه و اسکارهای قرمز دیده می شوند.

سابسیژن پوست

سابسیژن به مفهوم برش در زیر پوست می باشد که البته بدون تیغ انجام می شود. این روش درمانی نیمه جراحی و تهاجمی است که برای درمان مشکلات پوستی در زیر پوست استفاده می شود. سابسیژن بهترین روش توصیه شده برای افرادی که اسکار آکنه (چال)، زخم های عمیق، سالک، خط خنده و خط اخم، چروک های عمیق و سلولیت شدید دارند می باشد. با توجه به میزان مشکلات پوستی می توان این تکنیک را با روش های لیزری و یا میکرونیدلینگ به صورت ترکیبی استفاده کرد.

انواع روش های ترکیبی سابسیژن

روش ترکیبی سابسیژن و آر اف

یکی از بهترین روش ها برای درمان سریع جای جوش ها سابسیژن و آر اف فرکشنال به صورت ترکیبی با هم است. در روش سابسیژن برای درمان و از بین بردن جای جوش از روش آزاد کردن بافت های همبندی استفاده می شود. سابسیژن از سوزن های ریزی تشکیل شده است که برای درمان جای جوش های عمیق و حتی سطحی بهترین راه حل است. همچنین سابسیژن برای اکثر پوست ها مناسب است.

درمان جای جوش

سابسیژن و تکنیک تزریق خونی (autologous blood)

این روش برای اولین بار ۲۰ سال پیش معرفی شده و مورد استفاده قرار گرفت. در این متد، مقداری خون به جای زخم مورد نظر تزریق شده تا مانع از برقراری ارتباط بین بافت آسیب دیده و سالم شود. البته این روش خالی از عیب نیست؛ چراکه احتمال شکل گیری لخته های خونی زیر پوست، وجود دارد.

سابسیژن و پیوند پوست

در این روش، ابتدا با استفاده از سابسیژن، یک شکاف کوچک روی منطقه مورد نظر، ایجاد می شود. در این مرحله، ارتباط بین بافت سالم و آسیب دیده، از بین می رود. سپس با استفاده از لیزر CO2، پیوند پوست از ناحیه پشت گوش به ناحیه تحت درمان انجام می شود. انجام این روش حتماً باید توسط یک پزشک متخصص در حوزه پیوند پوست و سابسیژن انجام شود؛ چراکه در برخی موارد، احتمال شکل گیری زخم التهابی روی پوست وجود دارد.

سابسیژن و PRP

در این روش که تا اندازه ای مشابه با روش تزریق خونی است، تزریق پلاسمای غنی از پلاکت که از خون خود فرد حاصل شده است، به ناحیه تحت درمان بعد از ایجاد زخم، انجام می شود. این روش دارای عوارض بسیار کمتری است؛ چراکه پلاکت غنی شده حاوی مقدار زیادی فاکتورهای رشد و بازسازی پوست است.

سابسیژن و پر کننده یا فیلر

با توجه به اینکه در این روش از پر کننده یا فیلر استفاده می شود، می توان آن را بهترین گزینه برای درمان جای عمیق زخم ها در نظر گرفت. پرکننده ها به تنهایی برای از بین بردن جای زخم مورد استفاده قرار نمی گیرند. در این شیوه با استفاده از سابسیژن زخم مختصری ایجاد شده و بعد از شکستن پیوند بافت آسیب دیده با بافت سالم، فیلر به مقدار نیاز تزریق می شود.

سابسیژن و میکرودرم ابریژن

این روش یکی از روش های ترکیبی برای از بین بردن جای جوش است و معمولاً برای افرادی استفاده می شود که جای جوش سطحی تری دارند. پس از اینکه پزشک از روش سابسیژن استفاده کرد برای درمان جای جوش سطحی می توان از روش میکرودرم ابریژن استفاده کرد.

روش ترکیبی سابسیژن میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یکی از روش های بسیار مؤثر و تأثیرگذار برای از بین بردن جای جوش است و مناسب برای افرادی است که جای جوش عمیقی دارند در واقع میکرونیدلینگ هم مانند میکرودرم جز روش هایی است که باید کنار سابسیژن انجام شود تا اثر بخشی بهتر و مفید تری داشته باشد.

روش ترکیبی سابسیژن با پانچ

پانچ یکی از روش های درمانی برای جای جوش است. پانچ و سابسیژن مناسب برای افرادی است که جای جوش بسیار عمیقی دارند به گونه ای که بیمار از هیچ یک از روش های ترکیبی نتیجه نگرفته است. بهتر است بیمار در صورت عمیق بودن جای جوش از یک تا سه جلسه سابسیژن و یک یا دو جلسه پانچ برای بهبود استفاده کند.

PRP و میکرونیدلینگ

در این روش، پزشک با استفاده از دستگاه مخصوصی، سوراخ های ریزی در پوست ایجاد می کند تا تولید کلاژن را افزایش دهد؛ به همین دلیل میکرونیدلینگ تحت عنوان درمان القای کلاژن سازی هم شناخته می شود. میزان اثر مثبت این روش بستگی به عمق سوراخ های ایجاد شده دارد. عموماً ایجاد عمق حداقل ۲ میلیمتری در پوست، برای مشاهده ی آن مورد نیاز است. گاهی اوقات در طول این فرایند، پزشک از روش PRP (تزریق پلاسماهای غنی از پلاکت) نیز استفاده می کند. ترکیب این دو روش برای درمان اسکارهای مربعی واگنی و پیچشی مناسب است؛ اما برای اسکار یخ شکن چندان مؤثر نیست.

لایه بردارهای شیمیایی

لایه بردار شیمیایی یک اسید قوی است که از آن برای برداشتن لایه فوقانی پوست و محو کردن جای جوش ها استفاده می شود. برخی لایه بردارهای شیمیایی ملایم را می توان در خانه نیز استفاده کرد. با این حال، پزشک می تواند محلول های قوی تری را تجویز کند که نتایج بهتری نیز به ارمغان می آورند. لایه بردارهای شیمیایی انواع بسیار مختلفی داشته و افراد باید برای انتخاب بهترین نوع با پزشک خود مشورت کنند. با اینکه این داروها بر همه انواع اسکارها مؤثر هستند؛ اما بیشتر برای اسکارهای عمیق استفاده می شوند.

لایه برداری با لیزر

این روش نیز شبیه به لایه برداری شیمیایی و درم ابریژن بوده و لایه فوقانی پوست در آن از بین می رود. سرعت التیام پوست در این فرایند نسبت به دیگر روش های لایه برداری معمولاً بیشتر است. با این حال، افراد باید تا زمان التیام کامل پوست، ناحیه درمان شده را پوشیده نگه دارند. این درمان برای افراد دارای پوست تیره و کسانی که هنوز به جوش های جدید مبتلا می شوند، مناسب نیست.

آراف فرکشنال

درمان با فرکانس های رادیویی در درمان اسکار آکنه به خوبی عمل می کند و همچنین می تواند به مقابله با آکنه کمک کند. درمان با کمک امواج فرکانس رادیویی که با ابزارهای تخصصی به نواحی آسیب دیده از پوست وارد می شود، انجام می گیرد. این امواج رادیویی در سطح عمیق تر در ناحیه آسیب دیده عمل می کنند. انرژی به گرما تبدیل می شود و موجب تجزیه بافت آسیب دیده می گردد. سطح کلاژن و الاستین پوست نیز بالا می رود که پس از یک دوره زمانی پوست را محکم و انعطاف پذیر می سازد. تقریباً هیچ دردی در طول درمان وجود ندارد. درمان نتایج فوق العاده به ارمغان می آورد؛ چراکه اسکار در اکثر قسمت ها رفع شده و ظاهر فرد به طور قابل توجهی بهبود می یابد.

میکرونیدلینگ

در این روش میکرو کانال هایی را ایجاد می کند که موجب جوانسازی پوست شده و قادر به تجزیه بافت اسکار با هر درجه موجود است. کانال ها موجب تولید و توزیع کلاژن جدید می شوند که به تدریج موجب ایجاد پوستی سالم، ضخیم تر و محکم تر در اطراف نواحی آسیب دیده می گردد. این فرآیند به طور قابل توجهی عمق و ظاهر اسکار را کاهش داده و یک سطح بسیار نرم و صاف در پوست ایجاد می کنند.

مزوتراپی

مزوتراپی یک درمان همه کاره با حداقل تهاجم است که نتایج بسیار خوبی به همراه دارد. مزوتراپی به درمان تعدادی از عارضه ها کمک کند. این روش می تواند رنگدانه های پوستی و اسکار آکنه را به طور مؤثر درمان کرده و در عین حال پوستی سفت بر جای بگذارد.

درم ابریژن

درم ابریژن پوست یک روش قدیمی برداشتن مکانیکی لایه سطح پوست است. این روش هنوز هم به عنوان بهترین روش برای درمان اسکارهای عمیق و جای آکنه محسوب می شود.

آی پی ال

آی پی ال بهترین روش برای جای جوش هایی است که قرمز رنگ هستند و فرورفتگی مختصری دارند. این روش در واقع لیزر نیست؛ اما با عنوان لیزر شناخته می شد. در این روش با تحریک پوست و افزایش کلاژن سازی پوست، موجب از بین رفتن جای آکنه می شود.

نانوفت

نانوفت روشی است که در آن با تکنیک های خاص دیواره ی سلول های چربی را باز می کنند و سپس فاکتورهای رشد و غنی که در درون سلول های چربی می باشد را جدا می نمایند. این فاکتورهای آزاد شده خاصیت جوانسازی بسیار بالایی دارند. از کاربردهای نافوفت درمان اسکار آکنه است که در زیر اسکارها تزریق می شود.

تزریق چربی

تزریق چربی برای گودی جای جوش در کلینیک های تخصصی و توسط پزشک در این زمینه انجام می گیرد. برای این منظور چربی های انباشته شده در نواحی خاص بدن را استخراج کرده و پس از فرآوری توسط سرنگ در بخش هایی از صورت که دچار گودی جوش شده اند تزریق می کنند. توجه داشته باشید که عملیات برداشت و تزریق چربی با بیحسی موضعی انجام شده و بیمار هیچگونه دردی را در حین جلسه درمانی احساس نخواهد کرد. استخراج چربی معمولاً از بخش هایی مثل شکم، پهلو، ران و باسن صورت می گیرد.
به منظور آماده سازی چربی استخراج شده ابتدا آن را با دستگاه های مخصوص پالایش می کنند تا بافت های اضافی از بین بروند. سپس چربی را در سانتریفیوژ قرار داده و عملیات خالص سازی بر روی آن صورت می گیرد.

اینستاگرام دکتر حسن زاده

مراقبت های پس از درمان جای جوش

پس از درمان، پزشک با شما در خصوص نکات مرتبط با مراقبت از پوست صحبت خواهد کرد. این مراحل به نوع روش درمانی انجام شده و نیازهای خاص شما بستگی دارد. با این حال برخی از نکات کلیدی که شما باید از آنها پیروی کنید به شرح زیر می باشد:

تزریق ژل لب از جمله اقداماتی است که با بهترین نتایج توسط دکتر جمال حسن زاده در سنندج انجام می شود. در کلینیک دکتر حسن زاده با استفاده از مرغوب ترین انواع ژل و مهارت پزشک در تزریق ژل، همچنین اجرای درست و اصولی مراحل تزریق ژل توسط ایشان، می توانید به زیبایی ماندگاری در صورت و بدن خود دست یابید.

نسخه اصلی مطلب از بین بردن جای جوش با روشهای ترکیبی را در سایت دکتر جمال الدین حسن زاده بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
برای افتادگی ابرو چه کار کنیم؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
Why does the effect of Botox disappear sooner in some people ؟دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
لیزر موهای زائد و عملکرد آندکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
مکمل ویتامین دشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
راهنمای مراقبت های تغذیه ای برای کاهش رفلاکس معدهشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی در زنان چیست؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
خواص هیالورونیک اسید برای پوستدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
انواع روشهای کاشت ریش و سبیل و نحوه انجام آنکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز درباره ارتودنسی شفاف (اینویزیلاین) برای نوجواناندکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین؛ مزایا، ماندگاری و مراقبتهادکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر احمد شکرچی زاده - متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر احمد شکرچی زاده

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات


www.drshekarchizadeh.ir
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر پرستو خسروانی

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drkhosravani.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت