گاهی اوقات پوست ظریف زیر چشم دچار فرورفتگی می شود. این فرورفتگی معمولا به دلیل افزایش سن است. به دلیل اینکه پوست اطراف چشم جزء ظریف ترین و حساس ترین بخش های پوست است ممکن است بنا به لایل مختلفی دچار آسیب شود و ساختار منسجم و مستحکم خود را از دست دهد. در این صورت ممکن است بصورت فرورفته و سیاه به نظر آید. دلایل ایجاد گودی کاسه ی چشم شامل موارد زیر است:
روش های مختلفی برای درمان گودی چشم وجود دارد. برخی از این روش ها براساس پیشگیری از عوامل ایجاد گودی چشم هستند. مثلا دوری از عوامل حساسیت زا احتمال ایجاد گودی چشم را کاهش می دهد. برخی روش های درمانی شامل روش های خانگی هستند. از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در صورتی که روش های درمان خانگی نتوانند مشکل را به حد رضایت بخشی حل کنند، می توان از روش های درمان پزشکی برای درمان گودی کاسه چشم استفاده کرد.
درمان گودی زیر چشم با روشهای جراحی و غیر جراحی را می توانید با مراجعه به دکتر بهرام اشراقی و توسط ایشان، انجام دهید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت از مطب تهران با شماره های 88713593 - 09309095800 و مطب اصفهان با شماره 03136205114 تماس حاصل فرمایید.
نتایج تزریق بوتاکس موقتی است و پس از مدتی نیاز به تکرار وجود دارد. تمایل به استفاده از این روش نسبت به سایر روش ها کمتر است.
فیلرهای مختلفی وجود دارند که بصورت تزریقی در زیر چشم به کار می روند. در روش تزریق فیلر زیر چشم ، پرکننده ی مورد استفاده به زیر پوست کمی پایین تر از محل گودی چشم تزریق می شوند.
این جراحی نوعی جراحی تهاجمی است که در طی آن با استفاده از برش های ایجادشده در پوست، عضلات و بافت های چربی جابجاشده به محل خود کشیده شده و پوست صورت نیز پس از کشیدگی، بخش اضافی آن برش خورده و پوست با بخیه بسته می شود. این جراحی نیز می تواند برای گودی کاسه ی چشم به کار برود.
در جراحی بلفاروپلاستی بافت های اطراف چشم را درگیر می کند و در طی آن با دستکاری صفحات چربی و عضلات جابجاشده ی اطراف چشم، این بافت ها به محل طبیعی خود کشیده می شوند. این روش یکی از روش های مرسوم رفع گودی چشم است.
همچنین بخوانید : روشهای مختلف عمل کانتوپلاستی
استفاده از پروتز ها در کاسه ی چشم یکی از متداول ترین روش های جراحی رفع گودی چشم است. این روش برای گودی هایی با دلایل مختلف کاربرد دارد. در این روش با استفاده از پرو تزهای مختلف می توان گودی کاسه ی چشم را رفع نمود. پروتزها یا ایمپلنت های استفاده شده در این روش معمولا از جنس سیلیکون هستند که بصورتی طراحی و ساخته می شوند که پاسخ ایمنی نامناسب در بدن ایجاد نکنند. این روش معمولا نتایج دائمی به همراه دارد و در صورتی که به هر دلیل نتایج رضایت بخشی نداشت، می توان از سایر روش ها مانند تزریق فیلر در کنار آن استفاده نمود.
روش های جراحی رفع گودی چشم گوناگون بوده و هر یک از آن ها دارای مزایا و معایبی هستند. انتخاب بهترین روش درمان گودی کاسه چشم با مشورت با پزشک متخصص و پس از بررسی علت ایجاد آن ممکن خواهدبود.
دكتر بهرام اشراقى فوق تخصص پلاستيك و ترميمى چشم، با دانش علمى و عملى و چاپ مقالات متعدد و كتاب در مورد بيماريهاى اين ناحيه، در زمينه بلفارپلاستى پلك فوقانى و تحتانى جهت رفع پف الودگى پلكها ، ليفت آندوسکوپی پیشانی و ابرو ، تزريق بوتاكس و ژل، درمان افتادگى پلك ، درمان انسداد مجراى اشكى شيرخواران و بالغين، بيمارى تيروئيد چشمى ، شكستگي هاى كاسه چشم و كارگزارى پروتزهاى چشمى در خدمت شما مى باشد.