پروفسور اسنایدر معتقد است که در مرحله بهبودی ، روندهای روانشناختی بیماران مبتلا به سرطان ، خیلی پیچیده است . او میگوید بیماران مبتلا به سرطان ، که امید زیادی دارند ، در خلال مرحله بهبودی سازگاری روانی خیلی خوبی دارند و کمتر گرفتار پریشانی و ناراحتی میشوند.
این عده درباره زندگی خود افکار منفی کمتر و افکار مثبت بیشتری دارند . بررسی ها نشان داده که بیماران مبتلا به سرطان که امید بیشتری دارند در مقایسه با بیماران مبتلا و ناامید شرایط بدنی و جسمی خود را بعد از عمل جراحی راحت تر میپذیرند و با واقعیت آن آسان تر کنار می آیند.همچنین تحقیقات محققی به نام دکتر “تایلور” نشان داد بیماران مبتلا به سرطان که امیدوارترند، تلاش میکنند تا در طی دوره بهبودی معنایی برای زندگی خود پیدا کنند و به دنبال مسیرهای معنوی تازه ای باشند.
مهمترین کار آن ها این است که میکوشند در دوره بهبودی برای خود اهداف تازه ای بیابند و راه های جدیدی برای نگاه به زندگی در پیش بگیرند.
1.افراد امیدوارتر پریشانی و ناراحتی کمتری دارند و هنگامی که میشنوند به سرطان مبتلا شده اند ، با استفاده از روش های سازگارانه تر و فعال تر با این بیماری کنار می آیند.
2.افراد امیدوارتر ، هدفمندترند و معتقدند که توانایی یافتن راه حل های مهم برای حل مشکلاتشان و همچنین توانایی پیگیری پرشور و حرارت این راه حل ها را دارند.
3.تحقیقات نشان داده است که وقتی بیماران مبتلا به سرطان به اولویت بندی اهدافشان در زندگی میپردازند ، بعضی از آنان ، افکار امیدوارانه تری به دست می آورند
و بالاخره ؛
پس بدان : هنوز امیدواری و وجودت پر از زیبایی است و هرجا که بروی با خود نور و برکت میبری.مقصرترین مردم کسانی هستند که روح ناامید دارند ! پس امیـــدوار باش
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.