درماتيت تماسي در بيماران دندانپزشكي با واكنش هاي باليني به صورت التهاب لب، كهير تماسي ظاهر مي شود و شيوع آن در پرسنل دندانپزشكي رو به افزايش است.
دكتر پريچهر كفايي استاديار بيماريهاي پوست دانشگاه علوم پزشكي يزد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: افزايش تعداد بيماران دندانپزشكي در سالهاي اخير باعث افزايش گزارشهاي درماتيت و آلرژيهاي مختلف در بيماران و نيز دندانپزشكان شده است و با همزمان به تغييرات ايجاد شده در مواد دندانپزشكي در سالهاي اخير، آلرژي و واكنشهاي تماسي افراد درگير با آلرژنهاي جديد افزايش يافته است.
وي گفت: درماتيت تماسي دندانپزشكان ارتودنتيتها تكنسينها پرستاران و بيماران را درگير ميكند، لذا آگاهي دندانپزشكان و متخصصان پوست در كاهش تماس و شيوع آن ضروری است.
وي تصريح كرد: درماتيت تماسي نوعي فرآيند التهابي در پوست است كه با يك عامل خارجي و تماس آن با پوست بوجود ميآيد.
وي ادامه داد: در اين نوع درماتيت بيمار به يك ماده اختصاصي يا شيميايي حساس شده و در تماس مجدد با آن ماده از خود واكنش پوستي بروز ميدهد و درماتيت با جلوگيري از تماس آلرژن برطرف ميشود.
وي افزود: درماتيت تماسي در بيماران دندانپزشكي با واكنشهاي باليني به صورت التهاب لب، كهير تماسي ظاهر مي شود و شيوع آن در پرسنل دندانپزشكي رو به افزايش است.