اسيدهاي چرب موجود در ماهيهاي با ميزان چربي بالا ميتوانند به حفظ عملکرد طبيعي قلب کمک کرده و مانع از ايجاد لخته توسط پلاکتها شده و فشارخون را در حد طبيعي نگه دارند و بهتر است هفته اي دو بار ماهي مصرف شود.
بهتر است سه تا چهار بار در هفته لوبيا مصرف کنيد و اگر لوبياها جايگزين گوشت حيوانات شود چربي اشباع شده رژيم غذائي را کاهش داده و باعث کاهش LDL و جلوگيري از سخت شدن ( تصلب ) شرائين مي شود . همچنين ميتوانيد از سويا استفاده کنيد .
مصرف روزانه سبزيجات را فراموش نکنيد زيرا سبزيجات داراي مقادير زياد فيبر ميباشند و از طرفي ميزان کالري اين مواد کم بوده و باعث مي شود وزن پائين نگه داشته شود و خطر بيماري قلبي را کاهش ميدهد . سبزيجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلي ، اسفناج ، کاهو ، هويج ، کدو و فلفل مي باشند .
مصرف روزانه ميوه بعلت وجود فيبر باعث کاهش کلسترول مي شود سعي کنيد از انواع ميوه استفاده کنيد ولي آب ميوه فيبر ندارد .غلات : هر روز از غلات استفاده کنيد از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غيره .
براي پخت و پز بجاي کره و مارگارين از اين روغن ها استفاده کنيد زيرا داراي اسيدهاي چربي هستند که باعث حفظ عملکرد طبيعي قلب شده و مانع لخته شدن خون مي شوند .
هر روز از لبنيات استفاده کنيد بخصوص از نوع کم چرب .توجه داشته باشيد تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربي در جدار عروق مي شوند و در نتيجه احتمال بروز بيماريهاي قلبي از جمله انفارکتوس را کاهش مي دهند . علاوه بر موارد فوق هر روز ورزش کنيد . ورزشهائي مانند پياده روي ، بالا رفتن از پله ها ، دويدن و دوچرخه سواري در جلوگيري از بروز بيماريهاي قلبي به شما کمک ميکند .