میوه، ماهی ، سبزیجات
تحقیقات نشان داده است افرادی که مصرف میوه و سبزیجات در آنها بسیار زیاد می باشد احتمال بروز DVT در آنها 40تا 50% کاهش می یابد. از طرفی افرادی که مصرف ماهی را به یک یا چندبار در هفته افزایش داده اند احتمال لخته شدن خون در آنها 30-40 % کاهش پیدا می کند
چربی و گوشت
تحقیقات انجام شده حاکی از آن است افرادی که مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده سوسیس، کالباس و... در آنها بالا می باشد احتمال بروز DVT در آنها 10 تا 20% افزایش می یابد. این احتمال وجود دارد که چربی های حاوی چربی های اشباع شده می توانند از عوامل ایجاد کننده لخته شدن خون در رگها باشند. اگر در موقعیت هایی قرار می گیریم که احتمال بروز لخته شدن خون افزایش پیدا می کند (پرواز با هواپیما) بهتر است غذاهایی که دارای امگا 3 فراوان و ویتامین E می باشند مصرف کنید مانند ماهی، انواع مغزها (گردو، فندق و پسته و بادام و...)، آوکادو، تخم آفتابگردان همچنین مصرف منیزیم، ویتامین c و فیتوکمیکال ها را نیز افزایش دهید.
توصیه هایی در مورد رژیم غذایی:
برای کاهش دادن احتمال بروز لخته شدن خون در طول زندگی خود، سعی کنید توصیه هایی را که در مورد رژیم غذایی داده شده به کار گرفته و عمل نمایید. برای افزایش دادن مصرف میوه و سبزیجات سعی کنید روزانه در هر وعده غذایی حتماً میوه و سبزیجات نیز داشته باشید. تا جایی که امکان دارد مصرف گوشت قرمز را کاهش داده و به جای آن از گوشتهای حاوی چربی کمتر مانند مرغ، بوقلمون، ماهی استفاده کنید. اگر مجبور به مصرف گوشت قرمز هستید سعی کنید گوشتی را خریداری کنید که حداقل چربی را دارا باشد تا بدین ترتیب چربی های اشباع کمتری را وارد بدن خود کنید.اگر از ماهی و انواع غذاهای دریایی استفاده نمی کنید، از مکملهای روغن ماهی به میزان ۵ تا ۱۰ گرم در روز استفاده کنید. اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در روغن ماهی مانند رقیق کنندهطبیعی خون عمل می کنند و علاوه بر آن احتمال بروز لخته شدن خون در وریدها را کاهش داده و یا اثرات منفی آن را کم می کنند.
ادامه دارد ...
طراحی وب سایت پزشکی از جمله خدمات تخصصی گروه نرم افزاری پزشک آنلاین است. این مجموعه با کسب مهارت و تجربه سالها فعالیت در جهت سئوی سایت پزشکان، توانسته است موفق ترین پروژه ها را ارائه نماید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.