آنتی اکسیدان درون چای بدن را در مقابل پیری زودرس و اثرات آلودگی حفظ می کند.
قهوه 2 تا 3برابر چای کافئین دارد.اگرنوشیدن قهوه شما را عصبی می کند و یا دچار سوءهاضمه و سردرد می شوید، به جای آن چای بنوشید.
محققان اعتقاد دارند این تنها شیر نیست که باعث استحکام استخوانها می شود بلکه چای به علت فوائد گیاه شیمیایی(Phto chemical) از استخوان ها حفاظت می کند
چای حاوی فلوراید و تانن است که هر دو جرم و آلودگی را از دندانها دور نگه می دارند.البته قند و شکری که همراه آن مصرف می شود متهم اصلی خراب شدن دندانها است.
تحقیقات نشان داده است که چای سبز سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.بطوریکه با نوشیدن 5فنجان چای سبز میتوانید70تا80کالری اضافی را بسوزانید.
اگر در جستجوی یک نوشیدنی لذتبخش فاقد کالری هستیدچای را انتخاب کنید.
چای بطور واضح به رفع نیاز بدن به مایعات کمک می کند. از آنجایی که کافئین ادرار آور است مصرف بیش از 5-6فنجان در یک وعده کمکی به رفع نیاز بدن نمی کند.
محققان متوجه شده اند که فعالیت سیستم دفاعی بدن در افرادی که چای می نوشند بالاتر از افرادی است که قهوه می نوشند.
چای حاوی پلی فنول(نوعی آنتی اکسیدان) است که دارای اثرات قوی ضد سرطان است.
نوشیدن چای ممکن است به روان بودن خون در رگها و عدم لخته شدن خون کمک کند.
تفاوت چندانی بین انواع چای وجود ندارد.همه آنها حاوی میزان مشابهی فلاونوئید هستند. چای سبز و سیاه را از گیاه مشابهی بدست می آورند،اما چای سبز در زمان کوتاهتر خشک می شود و برای تهیه آن از فرآیند تخمیر استفاده نمی شود.
1-قهوه به علت دارا بودن مقداری تئوفیلین از گرفتگی عضلات دستگاه تنفسی جلوگیری کرده و از شدت آسم می کاهد.
2-مصرف قهوه سرطان روده بزرگ،رکتوم،و پانکراس را کاهش می دهد.
3-قهوه به علت آنتی اکسیدانهایی که داراست از بروز سرطان کبد جلوگیری می کند.
4-مصرف قهوه از بروز دیابت نوع2جلوگیری می کند.