فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
عمل زيبايي سينه زنان و مردان؛ انواع و روشهادکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] تزریق بوتاکس مشاهیر جهاندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] راه اندازي مركز فوق تخصصي ديابتدکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] رفع کبودی چشم بعد از جراحی زیبایی پلکدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] همه چیز در مورد پمفیگوسدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] سونوگرافی های تخصصی مردان کدامند؟دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] افزایش فعالیت های جنسی برای قلب مردان مضر استدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] جوانسازی پوست صورت و گردن با مزوتراپیدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت