فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آیا تبخال تناسلی خطرناک است؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] عمل زیبایی کاشت مو چیست؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] آیا تزریق بوتاکس برای کشیدن گوشه چشم عوارضی دارد؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] اصلی ترین علل درد گردندکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] اورولوژی چیست و متخصص اورولوژی چه کسی است؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] درمان درد گردن با فیزیوتراپی و ورزشدکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت