آیپیال به دقت لیزر نیست و همیشه خطر ایجاد عوارضی از جمله سوختگی بافت یا پوست با این روش خیلی بیشتر است. به همین دلیل حتما کار لیزر یا آیپیال برای رفع موهای زائد بایدرمطب پزشکی وتوسط افراديكه مهارت انجام این کار را دارد، انجام شود تا عارضهای ایجاد نشود.
▪️ آیا نتیجه نهایی استفاده از لیزر یا آیپیال برای رفع موهای زائد تفاوتی با یکدیگر دارد؟
بله. تاثیر نهایی لیزر بهتر است. البته دستگاههای آیپیال هم در سالهای اخیر پیشرفت خوبی داشتهاند اما به طور کلی، تاثیر طولانیمدت لیزرها از آیپیالها بیشتر است.
▪️ مگر موهایی که با لیزر یا آیپیال از بین میروند، دوباره رشد میکنند؟
بله. ما هیچ روشی برای از بین بردن دائمی موها نداریم. لیزر و آیپیال میتوانند موها را بسیار کم و کمپشت کنند و رشد آنها را تا حد قابل قبولی به تعویق بیندازند اما هیچگاه نمیتوانند موها را تا آخر عمر کاملا از بین ببرند. مثلا شاید یک فرد عادی به اصلاح روزانه موهای ضخیم خود نیاز داشته باشد، در حالی که همین فرد بعد از لیزر، به اصلاح سالانه نیاز پیدا میکند. معمولا همین مقدار رفع موهای زائد هم برای فرد مطلوب خواهد بود.
▪️ سر دستگاه آیپیال و لیزر هنگام تابش نور با پوست بدن تماس مستقیم دارد اما این سری قابل تعویض برای بیماران مختلف نیست. آیا این مساله نمیتواند باعث انتقال ناراحتیهای پوستی از بیماری به بیمار دیگر شود؟
تماسی که بین سر دستگاه و پوست بیمار برقرار میشود، بسیار سطحی است. ضمن اینکه سر دستگاه پس از لیزر یا آیپیال هر فرد، با مادهای ضدعفونیکننده تمیز میشود تا مشکلی برای بیمار بعدی ایجاد نکند. به طور کلی اگر زخم یا ضایعه پوستی قابل مشاهدهای مانند زگیل روی پوست بیمار وجود نداشته باشد، نگرانی خاصی از بابت انتقال بیماری وجود نخواهدداشت. اگرروی پوست بیمارزخم، بیماری عفونی، میکروبی، قارچی یا ضایعهای مانند زگیل مشاهده شودبهتر است ابتدا بیماریاش را درمان و سپس برای لیزر اقدام شود.