رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آب مروارید
خطر ایجاد آب مروارید شدیدا می تواند تحت تاثیر رژیم غذایی و دریافت مواد مغذی قرار گیرد. بیشتر انواع آب مروارید به واسطه آسیب اکسیداتیو ناشی از قرار گرفتن عدسی در معرض نور به مدت طولانی و وارد شدن اشعه به داخل چشم ایجاد می شود ویتامین های آنتی اکسیدان A،C،E سد دفاعی بزرگی در برابر آسیب اکسیداتیو می باشند، و خوردن مواد غذایی غنی از این مواد مغذی در روز می تواند احتمال بروز آب مروارید را کم کند.
افزایش چربی خون ( هیپرلیپیدمی ) ، دیابت و چاقی نیز خطر آب مروارید را می افزایند. همه این شرایط با ایجاد تغییر در رژیم غذایی و مکمل یاری تغذیه ای قابل اصلاح می باشد.
مکمل های توصیه شده
ویتامین C : مکمل یاری ویتامین C می تواند ایجاد آب مروارید اولیه را کند نموده و به تعویق بیندازد. مقدار توصیه شده 2-1 g در روز می باشد.
ویتامینE : به پیشگیری از تاری بیشتر عدسی کمک می کند. مقدار توصیه شده 800 mg در روز می باشد.
ریبوفلاوین : ریبوفلاوین نقش مهمی در حفظ شفافیت عدسی دارد ، و احتمالا تاری دید در آب مروارید خفیف را کاهش می دهد.مقدار توصیه شده 50mg در روز می باشد.