در تحقیقی که بر روی 5000 نفر از دانش آموزان در انگلستان انجام شده است ، مشخص گردید که خوردن صبحانه مناسب در این کودکان باعث بهبود چشمگیر در تمرکز ، یادگیری و نتایج تحصیلی شده است . البته مصرف مواد غذایی نامناسب نظیر شیرینی ها و چیپس (که در 20 در صد آن ها گزارش شده بود ) هیچ تاثیری در این زمینه نداشته است .در این مطالعه ثابت شده است که قند ماده غذایی باید بصورت آهسته و مداوم در طول صبح آزاد شود و بنابراین از مواد قندی با فیبر(مانند نان سبوس دار یا کورن فلکس های سبوس دار) و پروتئین ها (مانند تخم مرغ و یا پنیر) باید استفاده شود .
توضیح : مواد قندی که قند خون را سریع بالا می برند باعث افت سریع تر قند هم می شوند و یک نشاط آنی وبدنبال آن یک بی حوصلگی و افت انرژی در ساعت های بعد را برای فرد به ارمغان می آورند .
پیشنهاد گروه تحقیق : اگر مدرسه بتواند ساز و کاری مهیا نماید که کودکانی که در منزل صبحانه نمی خورند در مدرسه این کار را انجام دهند کارایی سیستم آموزشی چندین برابر خواهد شد .
Public Health Nutrition, do:10.1017/S1368980015002669, published 17 November 2015.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی فرمایید .