ماهی های پرچرب مانند سالمون،قزل آلا، ماکرل، هرینگ، ساردین و کولی از جمله ماهیهایی هستند که در نسوجشان چربی ذخیره کرده اند.حتی فیله بدون چربی آنها 30درصد اسیدهای چرب امگا3 دارد که برای سلامت قلب، سیستم عصبی و برای بیماریهای التهابی مانند آرتریت مفید می باشد.این ماهی ها حاوی ویتامین A و Dمی باشند. محققان یافته اند که پیشرفت سرطان پروستات با رژیم حاوی روغن ماهی یا مکمل های آن کندتر می شود.مصرف روغن ماهی برای بیماران دو قطبی نیز مفید می باشد.روغن ماهی به تاثیر بهتر داروی تاموکسی فن دردرمان سرطان سینه و بهبود بینایی کمک می کند.
رژیم غذایی پر چرب تولید سلولهای عصبی(نوروژنز)را مختل می کند.نتایج حاصل از 185مقاله تحقیقاتی نشان می دهد که روغن ماهی نقش مهمی در حفظ توانایی مغزبرکنترل میزان غذای دریافتی دارد و نقش منفی چربی های اشباع شده و شکر تصفیه شده که باعث تغییراتی در ساختار مغز می شود را کاهش دهد.امگا3با تحریک پروسه های مغزی خاص به کاهش وزن کمک می کند.
تحقیقات نشان می دهد که بعد از مصرف غذاهای پرچرب هورمونهایی به جریان خون ترشح می شود که از نورونها محافظت می کند و رشد آنها را باعث می شود.ولی این هورمونها به واسطه جریان سریع مولکولهای التهابی و تری گلیسریدها نمی تواننداز مغز عبور کنند و در نتیجه رشد عصبی کاهش می یابد.امگا3 با مهارتری گلسیریدها رشد عصبی را به حالت طبیعی برمی گرداند.
دارای فیبر فراوان،کلسیم،پتاسیم،فولات و فیتونوترینت است.فیتونوترینت ها مواد شیمیایی طبیعی مانند ویتامین ها و مواد معدنی موجود در مواد غذایی گیاهی می باشند. این مواد بدن را در برابربیماریها محافظت می کنند.همچنین ریسک بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان را کاهش می دهد.بروکلی یک آنتی اکسیدان است و حاوی ویتامین ث و بتاکاروتن است .پخت زیاد براکلی باعث تخریب آنزیم میروزیناز شده و اثرات مفید آنرا از بین می برد.
میروزیناز در براکلی باعث تبدیل گلوکوزینولات به ایزوتیوسیانات می شود که خاصیت ضد سرطانی دارد. بهترین روش برای طبخ آن بخارپز کردن است.سولفوفان از دیگر مواد موجود در براکلی است که خاصیت ضد التهابی و ضدسرطانی دارد.ماده مغذی مقوی است که حاوی منیزیم،ویتامینE،آهن، کلسیم ،فیبر و ریبوفلاوین است. بادام چربی مفید بدن را بالا می برد و برای داشتن قلب سالم مفید است.چربی موجود در بادام 91تا94 درصد اسید چرب اشباع نشده است.
Blue berry حاوی فیبر زیاد،آنتی اکسیدان و مواد مغذی گیاهی است.مصرف مرتب بلو بری ریسک افزایش فشار خون را 10درصد کاهش می دهد.همچنین می تواند ریسک تصلب شرائین و بیماریهای روده را کاهش می دهد.بلو بری می تواند باعث قوی شدن استخوانها شود.
سیب آنتی اکسیدان قوی است که رادیکالهای آزاد مضر برای بدن را از بین می برد.آنتی اکسیدان موجود در سیب پلی فنول است که طول عمر را افزایش می دهد.پلی فنول توانایی راه رفتن و تحرک را افزایش می دهد. ریسک بیماریهای قلبی در کسانی که به طور مرتب سیب مصرف می کنند کاهش می یابد.
مطالعات نشان می دهد که مصرف سبزیجات برگ سبز تیره ریسک دیابت تیپ 2 را کاهش می دهد.به عنوان مثال اسفناج یک آنتی اکسیدان قوی است و منبع ویتامینA,B6,C,E,K ،سلنیم،نیاسین،روی،فسفر،مس،فولیک اسید،پتاسیم ،کلسیم،منیزیم و آهن است.
حاوی فیبر زیاد،بتاکاروتن،کربوهیدراتهای پیچیده،ویتامین C،ویتامین B12می باشد.سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین A,C،آهن،کلسیم،پروتئین و کربوهیدراتهای پیچیده دارد.
جوانه گندم دارای مواد مغذی زیادی مانند ویتامینE،فولیک اسید،تیامین،روی،منیزیم،فسفر ،فیبر،اسید های چرب و ویتامین Bمی باشد.
بسیاری از مردم به علت چربی زیاد آووکادو از آن اجتناب می کنند.75درصد کالری آووکادو به علت چربی است.آووکادو منبع ویتامین B،E،Kاست.همچنین فیبر بالایی داردکه25درصد آن قابل حل و 75 آن غیر قابل حل در آب است.مطالعات نشان داده است که مصرف مرتب آن سطح کلسترول را پایین می آورد.برای بیماران دیابتی و دارای فشار خون مفید است.آووکادو برای پیشگیری از سرطان دهان موثر است و حتی می تواند سلولهای پیش سرطانی را تخریب کند.
Oatmealاز جو دوسر ساخته شده است و فواید زیادی دارد.مطالعات نشان می دهد مصرف روزانه یک کاسه آن به علت فیبر قابل حل آن سطح کلسترول را پایین می آورد. همچنین برای بیماران قلبی عروقی و دیابتی مفید است. جو دوسر حاوی کربوهیدراتهای پیچیده،فیبر،ویتامین B،امگا3،فولات و پتاسیم می باشد.