متأسفانه سالانه نزدیک به 8 میلیون نفر در سرتاسر جهان به دلیل فشارخون بالا و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی جان خود را از دست میدهند. برای همین محققان بی وقفه در حال انجام پژوهشهای متعدد هستند تا راه های جدیدی برای مقابله با این بیماری پیدا کنند.اخیراً نتایج دو پژوهش مربوط به بیماریهای قلبی نشان داده است که انگور و سویا برای مقابله با فشار خون بالا موثر عمل میکنند. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید با ما همراه شوید.
اخیراً در شصت و یکمین کنفرانس سالانه ی American College of Cardiology که در شیکاگوی ایالات متحدهی آمریکا برگزار میشود پژوهشهایی ارائه شد که انگور و سویا را دو سلاح خوب برای مقابله با فشار خون بالا معرفی کردند. به خاطر اینکه انگور حاوی پتاسیم و سویا حاوی ایزوفلاونها است.در اولین پژوهش که در مرکز Louiseville انجام شده 46 مرد و زن داوطلب شرکت داشتند. این افراد به دو گروه تقسیم شده و گروه اول هر روز سه مرتبه انگور مصرف میکردند و گروه دوم بیسکویت یا میان وعدههایی میخوردند و هیچ میوه یا سبزیجات دریافت نمیکردند.
در نهایت محققان مشاهده کردند که فشار خون سیستولیک افراد گروه اول که انگور مصرف کرده بودند در هفته چهارم، هشتم و دوازدهم به طور چشمگیری کاهش یافته است. دکتر هارولد بیز سرپرست گروه تحقیقاتی توصیه میکند اگر به شما بیسکویت شکلاتی یا انگور تعارف شد سعی کنید حتماً انگور را انتخاب کنید، حداقل به خاطر این که این میوه فشار خون بالا را پایین میآورد!با این حال هنوز محققان با اطمینان خاطر نمیتوانند دلیل این تأثیر انگور را به طور دقیق مشخص کنند و احتمال میدهند که این تأثیر به دلیل وجود آنتی اکسیدانهایی مانند پولی فنول ها و به خصوص پتاسیم موجود در آن است که میتواند فشارخون بالا را پایین بیاورد.اگر چه این پژوهش نخستین پژوهشی است که به طور علمی تأثیر مثبت مصرف روزانه ی انگور را در کاهش فشار خون بالا به اثبات رسانده است با این حال محققان در حال انجام پژوهشهای بالینی دیگری هستند تا به طور دقیقتر در این مورد نظر دهند.
در پژوهش دیگری که انجام شد محققان نتایج پژوهشهایی که از سال 1985 آغاز شده است را مورد بررسی قرار دادند. در این پژوهش خطر ابتلای جوانان آمریکایی به بیماریهای کرونری بررسی شد.به این ترتیب که 5115 جوان آمریکایی سیاه پوست و سفید پوست بین 18 تا 30 سال مورد آزمایش قرار گرفتند.
محققان تمرکز خود را روی تأثیر ایزوفلاونها معطوف کردند. ایزوفلاونها موادی شبیه به هورمونهای استروژن هستند که در سویا به میزان قابل توجهی وجود دارند. این مولکولها باعث تولید اکسید نیتریت میشوند که رگهای خونی را منبسط کرده و باعث کاهش فشار خون بالا میشوند.
در این پژوهش گروهی از داوطلبها روزانه بیش از 2.5 میلی گرم سویا مصرف کردند و گروه دیگر روزانه کمتر از 0.33 میلی گرم از این ماده ی غذایی دریافت کردند.بعد از انجام بررسیهای گوناگون محققان مشاهده کردند فشار خون سیستولیک داوطلبانی که روزانه میزان بیشتری سویا مصرف کرده اند پایین تر از گروهی است که کمتر از این ماده ی غذایی دریافت کردهاند. پژوهشگران میگویند نوشیدن یک لیوان شیر سویا که حاوی 22 میلی گرم ایزوفلاون است برای داشتن فشار خون پایین کافی است.
توصیه میکنیم برای سلامت قلب و عروقتان از مصرف این دو ماده ی غذایی مفید غافل نشوید. اگر بیماری خاصی دارید که نباید سویا بخورید، قبل از مصرف آن حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
با داشت یک وب سایت با کیفیت عالی و طراحی مدرن، می توانید نمونه کارها و خدماتتان را در قالب متن، عکس و فیلم در فضای بدون مرز و گسترده وب معرفی نمایید. برای اینکار به مجموعه های معتبر و با سابقه اعتماد کنید و نتیجه اعتمادتان را ظرف مدت کوتاهی مشاهده نمایید. پزشک آنلاین طراح و مجری وب سایت پزشکان آماده ارائه خدمت به شما پزشک عزیز و مراکز پزشکی می باشد. تلفن تماس 09128883465