نحوه مصرف و عوارض ویتامین E
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irاین ویتامین که محلول در چربی است در سال 1922 شناخته شده و به صورت های مختلف در طبیعت وجود داشته که فراوانترین آن آلفاتوکوفرول می باشد.این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن کاربرد دارد و نسبت به حرارت معمولا" مقاوم است اما در سرخ کردن و مقابل نور خورشید اکسید می شود ودر محیط های قلیایی ناپایدار است و آهن و کلسیم و سرب آنرا از بین می برند.
همچنین فریز کردن هم باعث از بین رفتن آن می شود و جذب آن از طریق جذب چربی می باشد. منابع آن دانه های روغنی به خصوص روغن جوانه گندم می باشد. بادام زمینی ،زیتون و روغن ماهی نیز از منابع دیگرآن است .کمبود این ویتامین ناشی از سوء جذب آن می باشد و عواملی مثل مقدار مصرف اسید های چرب غیر اشباع بر روی نیاز به این ویتامین اثر داردو علائم کمبود آن شامل رنجوری عصبی محیطی و اختلال در سیستم عصبی عضلانی و عروقی است. کمبود آن می تواند باعث ایجاد آترواسکلروسیس و شروع بیماریهای قلبی عروقی گردد. مقدار مصرف در کودکان 6 تا 7 میلی گرم می باشد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
استریا یا ترک پوستی چیست؟دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ] افسردگی در صرعدکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ] ویتامین بی و ریزش مودکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ] درد حین رابطه جنسیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] رادیوگرافی تشخیص شکستگی دنده در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ] کمردرد و مشکلات روحیدکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] بی اشتهایی عصبی (آنورکسیا)شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] نکات کلیدی تغذیه در سفرهای نوروزیشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] ایا تفاوت پستان چپ و راست در زنان نگران کننده است؟دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت