بیماری پیلونیدال به شکل یک آبسه حاد یا سینوس تخلیه شونده در ناحیه ساکرو کوکسیکس (بالای خط بین دو باسن) بروز می کند. در مورد علت این بیماری اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد ولی مهمترین علت آن گرفتار شدن مو در نسج عمقی ناحیه ساکرو کوکسیکس می دانند. بیماری پیلونیدال بطور شایع, مردان را بیش از زنان گرفتار می کند، بخصوص آنهایی که دارای موی بسیار در چین گلوتئال هستند.
این بیماری اغلب برای اولین بار در دوران بلوغ و هنگاهی که رشد مو و فعالیت غدد چربی افزایش می یابد، بروز می کند. بنابراین افرادی که موهای زیادی در ناحیه بالای باسن دارند با انجام لیزر موهای زائد از بروز این بیماری پیشگیری می کنند. در صورتی که کیست یا سینوس ایجاد شود به دلیل فرآیند التهابی درد و قرمزی در محل ایجاد می شود که ممکن است عود و بهبود داشته باشد.
این حالت، تازمانی که تخلیه از طریق جراحی یا خود بخود انجام شود، ادامه دارد. در این مرحله اغلب موهایی که از سوراخ ها خارج شده اند، قابل رویت می باشند. درمان بهتر است از راه برش و تخلیه، (که گاهی در مطب یا اتاق اورژانس و با بی حسی موضعی انجام می گیرد) انجام شود. بنابراین درمان این بیماری صرفاً از طریق جراحی است و لیزر مو در درمان این بیماری اثری ندارد.
متاسفانه بدلیل وجود مو امکان عود پس از جراحی زیاد است. از طرف دیگر گاهی بدلیل وجود مو جوش خوردن زخم جراحی به سختی و با تاخیر زیاد انجام می شود.اخیراً بررسی دقیقی از سال 1999 تا 2007 در آمریکا بر روی 60 بیمار انجام شده و مشاهده کرده اند که انجام لیزر موهای زائد پس از جراحی بیماری پیلونیدال شدیداً احتمال عود این بیماری را کاهش می دهد.
بنابراین لیزر مو پس از جراحی بیماری پیلونیدال احتمال عود بیماری را کاهش می دهد و احتمال بهبود سریعتر زخم را افزایش خواهد داد. پس به طور خلاصه می توان گفت که لیزر موهای زائد بر پیشگیری از ایجاد بیماری پیلونیدال و پیشگیری از عود پس از جراحی بیماری پیلونیدال موثر است ولی درمان این بیماری فقط با روش جراحی انجام میشود.
همشهریان گرامی، برای داشتن چهره ای زیبا و جوان می توانید بهترین تزریق ژل یا فیلر در اصفهان را با مراجعه به کلینک های پوست، مو و زیبایی، زیر نظر متخصصین پوست فعال در این شهر تجربه نمایید.