خطوط خنده به چین هایی گفته می شود که از دو طرف بینی به گوشه دهان امتداد دارند و گاهی اوقات با کمی انحنا در زیر لب، ظاهر پرانتز مانندی را ایجاد می کنند. نمایان شدن خطوط خنده به تدریج با افزایش سن اتفاق می افتد و این موضوع اجتناب ناپذیر است، هرچند فقط به سن افراد بستگی ندارد و به عوامل دیگر نیز وابسته است. تزریق فیلر خط خنده، یک درمان زیبایی غیرتهاجمی در از بین بردن خطوط خنده است. فیلرها انواع مختلفی دارند؛ اما معمول ترین آنها اسیدهیالورونیک است. این ماده بسیار با بدن انسان سازگار است و به طور طبیعی در بدن انسان نیز وجود دارند. اسیدهیالورونیک باعث کلاژن سازی شده و پوست را تقویت می کند. با تزریق فیلر خط خنده در مناطق هدف، مواد به خصوصی به طور مؤثر پوست را پر می کنند و باعث محوشدن خطوط خنده می شوند. در نتیجه این فرایند و با محوشدن خطوط خنده، چهره افراد جوان تر و شاداب تر به نظر خواهد رسید.
عوامل زیر به عمیق تر شدن خطوط اطراف دهان یا همان خط لبخند کمک می کنند:
ابتدا پزشک متخصص، نقاط مناسب برای تزریق فیلر را با محلول های ضدعفونی تمیز و سپس از بی حسی های موضعی برای احساس بهتر فرد استفاده می کند. همچنین اکثر ژل ها در ترکیبات خود دارای مواد بی حسی می باشد تا فرد در هنگام تزریق دردی احساس نکند. در مرحله تزریق پزشک با استفاده از سرنگ های مخصوص، ژل را بر زیر پوست قسمت مشخص شده تزریق می کند.
مطلب پیشنهادی : مزایا و معایب تزریق ژل خط خنده
ماندگاری فیلر خط لبخند مانند هر نوع فیلر دیگری موقتی است و پس از گذشت مدتی جذب بدن می شود. ماندگاری فیلر خنده به نسبت برند فیلر، نوع پوست، روش تزریق و … متفاوت است؛ اما به طور کلی ماندگاری آن بین 6 الی 18 ماه است.
تزریق این فیلرها دردناک نیست. همچنین اگر افراد آستانه درد پایینی داشته باشند، ممکن است قبل از درمان از بی حسی موضعی استفاده شود.
برجستگی و تورم بعد از تزریق ژل خط خنده به طور عمومی طبیعی است. این واکنش ها عمدتاً به دلیل ورود ژل به بافت ناحیه تزریق شده و واکنش بدن به این ماده خارجی ایجاد می شوند.
هزینه تزریق فیلر به هر ناحیه از صورت بسته به عوامل مختلف می تواند متغیر باشد. عواملی همچون مقدار سی سی مورد نیاز، وسعت ناحیه، تکنیک مورد استفاده، کیفیت فیلر و مواد، هزینه وسایل و تجربه پزشک متخصص در تعیین قیمت تزریق فیلر به خط خنده تأثیر گذار می باشد.
نسخه اصلی مطلب صفر تا صد تزریق ژل خط خنده؛ از روش انجام تا ماندگاری و مراقبت را در سایت دکتر فریبا خضرایی بخوانید.