نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.
بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
تشخیص تخمدان پلی کیستیک با سونوگرافیدکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] خشکی لب ها چه دلیلی دارد و درمان آن چیست؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] مشکلات پوست در بارداریدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] هرگز جوش ها را دستکاری نکنیددکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] لکنت چیست ؟لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت