نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.
بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بیماریهای پوستی دستگاه تناسلی زناندکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] علت دندان درددکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ] کافئین اعتیاد آور یا مفیدشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] وقتی بچه ها درباره جنسیت و تولد سوال می پرسنددکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] تأثیر بیماریهای قلبی و کلیوی بر همدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] لیفت ابرو با نخ بهتر است یا با جراحی؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیباییدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت