هزینه، عوارض و مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت
دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drsoleimani.comآدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین تلفن مطب : 36290689 - 031
امروزه علم پزشکی پیشرفت چشمگیری در زمینه جوانسازی و زیبایی داشته است. یکی از راه حل های متداول در این زمینه مشکلات مو، کاشت مو است که مورد استقبال میلیون ها نفر در سراسر جهان قرار گرفته است و همواره دارای نتیجه مطلوبی بوده است. روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که یکی از آنها کاشت مو به روش میکروگرافت (Micrograft) است. میکروگرافت یکی از کم خطرترین روش های کاشت مو به حساب می آید و به همین دلیل است که محبوبیت زیادی بین افراد پیدا کرده است. در این روش از تجهیزات برقی برای برداشت مو استفاده می شود همچنین برای پیوند فولیکول ها در مناطق کم تراکم تر نیز از این وسایل برقی استفاده می شود.
کاشت مو به روش میکروگرافت در واقع نوع پیشرفته ای از تکنیک SUT است که در آن از ابزار بسیار دقیق تر و برش های بسیار ریزتری هنگام کاشت، استفاده می شود. نتیجه این روش، درد و ناراحتی بسیار کمتر در کنار موفقیت بسیار بالا است. همچنین عدم وجود هیچگونه اسکار (جای زخم) در منطقه کاشت شده و یا بانک مو، یکی دیگر از مزایای این روش است. در این روش تا جای ممکن دخالت دست کم شده است. کیفیت کاشت و خطای انسانی کاهش پیدا می کند و سرعت مراحل کار نیز بسیار بیشتر می شود، به همین دلیل برای رسیدن به تراکم بالا در موهای سر، نیازی به کاشت دو مرحله ای در دو روز جداگانه نیست.
مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت
از آنجایی که کاشت مو به روش میکرو گرافت نوعی جراحی محسوب نمی شود، خطرات و عوارض جراحی ها در این روش کاشت وجود ندارد و هیچ برش عمیقی هم روی سر ایجاد نمی شود.
- افزایش میزان برداشت از بانک مو با توجه به ویژگی های بانک مو بیمار تا ۲ برابر تراکم برداشت بیشتر در تک روش و تا ۴ برابر تراکم بیشتر برداشت از بانک مو در روش ترکیبی میکروگرافت
- نداشتن هیچگونه اسکار در محل برداشت و در محل کاشت مو به دلیل استفاده از میکروموتورهای ظریف، ایمپلنترهای میکرو و تکنیک جراحی پلاستیک تریکوفیتیک اسکارلت
- افزایش تراکم کاشت نسبت روش های قدیمی به دلیل کاشت مو در سایز میکرو
- دوره نقاهت بسیار کوتاه تر نسبت به روش های قدیمی
- رفع مشکل اسکار و نکروز به طور قطعی
- رویش سریع تر و حصول نتیجه کاشت مو زودتر از سایر روش ها به دلیل استفاده از تکنیک سلول های بنیادی
- افزایش سرعت عمل کاشت مو و در نتیجه پیوند گرافت های سالم تر
میکروگرافت چیست؟
مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت به شرح زیر می باشد:
- برداشت گر افت های مو بسته به نیاز بیمار با دو تکنیک هولدرهای اتوماتیک در سایز میکرون برای طاسی معمولی و روش تریکوفیتیک اسکارلت برای سطح طاسی شدید
- آماده سازی گرافت ها و چینش گرافت در دستگاه میکرو ایمپلنتر
- کاشت مو در سطح طاسی بدون نیاز به هیچگونه برش و جای زخم تنها با دستگاه و با پانچ های ایمپلنتر در سایز میکرو
میکروموتورهای اتوماتیک کاشت مو میکروگرافت تا 4/0میکرون ظریف تر و دقیق تر از سایر هولدرها در روش های دیگر عمل می کند. این موضوع کمک می کند تا گرافت های بیشتر و سالم تری از محل بانک مو برداشت شود. گرافت های برداشت شده، در مایع نگهدارنده متشکل از سلول های بنیادی بیمار نگهداری می شوند. این کار باعث تقویت فولیکول های مو شده و در نتیجه ضخامت تارهای مو بعد از کاشت افزایش می یابد. از طرفی گرافت ها با تکنیک های تخصصی کاشت، آماده چینش در دستگاه مخصوص کاشت مو می گردند.
افراد مناسب جهت کاشت مو به روش میکروگرافت
در استفاده از این تکنیک هیچ محدودیت جنسی وجود ندارد و نتیجه جراحی در هر دو گروه خانم ها و آقایان، یکسان است. با اینکه الگوی ریزش وی سر در مردها و زن ها متفاوت است؛ اما با کمک تکنیک میکروگرافت، می توان از بخش های مختلف سر، مو استخراج کرد. میکرو گرافت برای کسانی که در بعضی شرایط خاص، موی سرشان دچار آسیب و ریزش شده است، بسیار کارآمد است، مانند:
- وجود بیماری های وراثتی
- آلودگی های محیطی
- برخی بیماری های زمینه ای
- شیمی درمانی
- آسیب ها و حوادث ثانویه
- همچنین برای افرادی که دچار انواع طاسی منطقه ای، ریزش موی سکه ای، ریزش موی شدید و کچلی هستند، میکروگرافت یک روش مؤثر خواهد بود.
مراقبت های قبل از کاشت مو
برخی توصیه های مهم قبل از کاشت مو عبارتند از:
- اولین توصیه مهم قبل از اقدام به کاشت مو، انتخاب پزشک متخصص و کلینیک حرفه ای باشد. مهارت و تخصص پزشک و تیم درمانی در نتیجه کاشت مو بسیار مهم است. ضروری است که بیمار در انتخاب کلینیک کاشت مو و پزشک دقت کافی داشته باشد.
- پزشک باید از تمام داروهای مصرفی، مکمل های دارویی و ویتامین هایی که توسط بیمار استفاده می شود، مطلع باشد. در برخی مواقع به تشخیص پزشک، مصرف بعضی از داروها قطع می شود یا توصیه به استفاده از برخی داروهای جایگزین می شود.
- در صورتی که بیمار به داروهای خاصی حساسیت دارد، باید پزشک را از این موضوع مطلع کند. به ویژه اگر حساسیت به آنتی بیوتیک ها از قبیل پنی سیلین، اریترومایسین و سفالکسین باشد. استفاده از این آنتی بیوتیک ها به منظور جلوگیری از عفونت اجتناب ناپذیر است، بنابراین در صورت وجود حساسیت لازم است که پزشک از موضوع مطلع باشد.
- در صورتی که بیمار مشکلات انعقاد خون دارد یا از داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپیرین وارفارین یا داروهای دیگر استفاده می کند، باید به پزشک اطلاع دهد.
- شستشوی سر و موها قبل از کاشت مو ضروری است.
مراقبت های بعد از کاشت مو
برای نتیجه گیری بهتر از عمل کاشت مو، توجه و مراقبت های بعد از کاشت مو، اهمیت زیادی دارد. نتیجه کاشت مو تنها به انتخاب روش مناسب کاشت و مهارت پزشک بستگی ندارد. مراقبت های بعد از عمل نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.
- در صورتی که پزشک برای بیمار مسکن تجویز کرده است باید به موقع و طبق دستورالعمل پزشک استفاده شوند. اگر با وجود استفاده از مسکن هنوز بیمار احساس درد می کند، مراجعه به پزشک ضروری است. معمولاً در این شرایط پزشک داروهای دیگری تجویز می کند یا از روش های دیگری برای تسکین درد استفاده می کند.
- در صورت مشاهده کبودی و تورم، استفاده از کمپرس آب یخ برای التیام درد بسیار مؤثر خواهد بود. تورم بعد از عمل در کاشت مو به روش میکروگرافت، شایع تر از کبودی است. استراحت بعد از عمل، نقش مهمی در خوابیدن ورم دارد. بهتر است که تا از بین رفتن ورم و کبودی فرد استراحت کند.
- باید از دست زدن و خاراندن مناطق کاشت مو خودداری شود. خاراندن مناطق کاشت، آسیب های جدی به فولیکول های کاشته شده وارد می کند.
- تنها از شامپوهایی استفاده شود که پزشک تجویز می کند. مصرف هرگونه شامپو بدون اطلاع پزشک ممنوع است.
- به مدت دو هفته بعد از کاشت مو از مصرف الکل، دخانیات و برخی قرص های استروئیدی خودداری شود؛ زیرا استفاده از این داروها باعث تأخیر در بهبود عوارض پس از کاشت مو می شود.
- بهتر است از ورزش های سنگین برای مدتی خودداری شود. ورزش ها و فعالیت های سنگین، سبب پاره شدن مویرگ ها و باز شدن مجدد زخم ها می شوند.
- جلسات معاینه و مشاوره بعد از کاشت مو بسیار مهم است. لازم است که تمامی جلسات معاینه بعد از عمل، طبق برنامه ریزی پزشک انجام شود. پزشک در این جلسات از روند رشد موها و رفع عوارض جانبی بعد از عمل، مطلع می شود و در برخی شرایط برای بهبود وضعیت بیمار، توصیه های جدیدی ارائه می دهد.
هزینه کاشت مو میکروگرافت
فاکتورهای مختلفی در تعیین هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت تأثیر دارند. روش کاشت مو از عوامل اساسی تعیین هزینه کاشت مو است. دیگر عوامل مؤثر بر هزینه کاشت مو شامل مقدار ریزش مو و وسعت طاسی سر، وضعیت بانک موی بیمار، تعداد فولیکول های لازم برای ایجاد تراکم حداکثری، تبحر و مهارت پزشک و امکانات کلینیک کاشت مو می شوند.
عوارض کاشت مو به روش میکروگرافت
روش میکروگرافت پس از کاشت مو به روش SFUE و FUE یکی از جدیدترین و کم عارضه ترین روش های کاشت مو است. با توجه به اینکه در این روش از دستگاه های ظریفی استفاده می شود تقریباً می توان گفت که این روش کم عارضه ترین روش است. این عوارض جنبه عمومی دارند و طبیعی هستند؛ اما به طور کلی عوارضی را که تاکنون مطرح بوده در اینجا توضیح می دهیم:
- احساس خارش سر بعد از دو سه روز
- ایجاد تورم و کبودی در ناحیه ی پیشانی و سر
- احساس درد یکی دو روز بعد از جراحی
اگر از فقدان موهای خود رنج می برید، می توانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمی یابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجه ای طبیعی استفاده می شود. مورد قابل ذکر آن است که شما می توانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
هزینه، عوارض و مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت را در سایت دکتر محسن سلیمانی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید