لازم به ذکر است؛ کاشت مژه به دلیل ریسک بالا، در کلینیک دکتر سلیمانی(بهین) انجام نمی شود.
یکی از فاکتورهای زیبایی چهره مژه است. داشتن مژه های ضخیم و پر پشت از چیزهایی است که تقریباً همه افراد، خواهان آن هستند؛ اما برخی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر یک سری عوامل محیطی فرد دارای مژه های کم پشتی است و برای رفع این موضوع و مشکل سراغ روش های مختلفی می رود. کاشت مژه یکی از راه هایی است که امروزه میان برخی از خانم ها مورد استقبال بسیاری قرار گرفته تا بتوانند مشکل کم پشتی مژه های خود را حل کنند و مژه های بلند و پر پشتی را داشته باشند. این نوع از عمل زیبایی مژه ها در کلینیک ها و مراکز زیبایی توسط پزشک با دقت و ظرافت بالایی انجام می شود. فولیکول زنده و طبیعی مو از ناحیه ی پوشت گوش فرد یا پشت سر او از عمق پوست با استفاده از ابزارهای پزشکی برداشته می شود . فولیکول هایی که با مژه هماهنگی دارند انتخاب شده و طی یک جلسه کاشت مژه متناسب به نیاز مژه به مو با ایجاد بیحسی موضعی با دقت و ظرافت کاشته می شوند. با وجود اینکه کاشت مژه به عنوان یک جراحی زیبایی به جهت بهبود ظاهر انجام می شود؛ اما پزشکان در مورد انجام آن هشدار داده اند و معتقدند که این جراحی می تواند منجر به عوارض شدیدی از جمله نرشیازیس ( بدجهتی یا جهت ناهماهنگ مژه ها) و در موارد شدید و در صورت رعایت نکردن نکات ضروری یا انجام شدن آن توسط افراد غیرمتخصص، حتی منجر به اختلالات بینایی شود. خطرات و عوارض کاشت مژه که ممکن است بر اثر رعایت نکردن بهداشت و یا عدم تجربه و مهارت رخ بدهد، در ادامه بیان میشود.
در روش کاشت مژه، فرد قبل از شروع به انجام عمل زیبایی کاشت مژه یک آرام بخش به بیمار تزریق خواهد شد تا در طول عمل احساس راحتی داشته باشد. با توجه به تصمیم پزشک ممکن است از داروی بیهوشی عمومی یا حتی بی حسی موضعی استفاده گردد. سپس به روش های مختلف برداشت و استخراج فولیکول های مو از سایت اهدا کننده که معمولاً پشت گردن یا ساق پا است یک برش سطحی ایجاد شده و فولیکول های مورد نظر برای پیوند خارج خواهند شد. این برداشت مو و فولیکول به دلیل کم بودن تعداد مورد نیاز به راحتی توسط موهای مجاور مخفی شده و مشخص نخواهند شد و هیچ اسکار و آثاری از آنها باقی نمی ماند. سپس فولیکول های استخراج شده که معمولاً بین 50 تا 150 عدد هستند در پلک بالایی قرار داده خواهند شد. تارهای موی پیوند زده شده به مژه باید در عمق و زاویه ای مناسب قرار گرفته و دارای یک حالت پیچیدگی ثابتی نیز باشند.
اگر یکی از علائم زیر را دارید:
از انجام کاشت مژه در حین انجام مراحل پزشکی چشم، مانند جراحی لیزیک یا شیمی درمانی و پرتو درمانی خودداری کنید.
اولین نگرانی در مورد پیوند مژه وضعیت مژه ها است از آنجایی که آنها در لبه ی پلک کاشته می شوند می توانند در نهایت به صورت مستقیم به سمت قرنیه هدایت شوند. در این شرایط فرد به طور دائم از احساس اجسام خارجی در چشم شکایت دارد. جراحی به خودی خود عمل خطرناکی نیست؛ اما تغییر در محل کاشت مژه ها می تواند خطرآفرین باشد. ممکن است بعد از کاشت مژه ایجاد درد و یا تورم را در نواحی که مو در آنجا پیوند شده است را مشاهده کنید. همچنین مناطقی از سرکه برای پیوند مو در آن نواحی موهای شما برداشته شده است ممکن است زخم و یا تورم را مشاهده کنید که این امر در اثر واکنش طبیعی بدن به برداشتن مو میتواند دیده شود. در حالت کلی ممکن است در برخی از مواقع پوست افراد دارای حساسیت بالایی باشد و در این صورت در نواحی مژه ها عفونت ایجاد شود. یکی از شایع ترین عوارضی که بعد از کاشت مژه دائم ممکن است مشاهده کنید ریزش مژه های کاشته شده است. به طورکلی این عوارض به شرح ذیل است:
کلینیک تخصصی بهین در اصفهان از تکنیک پیشرفته و نوین لیزرتراپی پس از کاشت مو استفاده میشود. بدین منظور از دستگاه لیزری استفاده می شود که به طور اختصاصی به همین منظور ساخته شده است و پرتوهای درمانی لیزر کم توان (لیزر سرد) را به طور مستقیم به سر می تاباند. در این مجموعه لیزرتراپی روشی موثر برای درمان ریزش مو نیز شناخته می شود. همچنین در صورتی که شما دچار ریزش مو و یا کم پشت شدن به علت های مختلف هستید، لیزرتراپی می تواند به شما در بازگرداندن موها و اعتماد به نفستان کمک کند. علاوه براین در کلینیک بهین اصفهان، روشهای دیگری نیز مانند مزوتراپی و پی آر پی برای درمان ریزش مو و پرپشت شدن مو وجود دارد. جهت کسب اطلاعات کامل در زمینه روشهای درمان ریزش مو و رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.