رژیم غذایی نامناسب، اختلالات هورمونی، استرس، بیماری های مختلف و برخی از دارو ها از جمله مواردی هستند که با به همراه داشتن عوارضی چون ریزش مو، افراد مختلف را به عمل کاشت مو نیازمند کنند. عمل کاشت مو به عنوان روشی تضمینی در بازیابی حجم از دست رفته ی موها شناخته می شود و می تواند زیبایی و جذابیت را به چهره ی شما بازگرداند. فرآیند پیوند مو را به طور کلی اقدامی بی خطر می دانند؛ اما علائمی وجود دارد که ممکن است به دلایل مختلف تحت عنوان عوارض جانبی کاشت مو پس از اتمام پروسه ی پیوند مو در افراد مختلف ظاهر شوند.
عفونت، یکی از مواردی است که در میان عوارض جانبی احتمالی فرآیند کاشت مو دیده می شود. دلیل به وجود آمدن این عارضه پس از عمل زیبایی پیوند مو در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد؛ اما اساس وقوع عفونت و فولیکولیت در ناحیه ی سر در تمامی متقاضیان فرایند کاشت مو به یک صورت خواهد بود. عدم رعایت بهداشت مو و سر قبل از اقدام به انجام پیوند مو باعث کاهش سطح سلامتی پوست ناحیه ی سر شده و با حساسیت آن به عوامل خارجی باعث می شود که پوست سر به تکنیک های کاشت مو پاسخ داده و عفونت و آسیب را به همراه داشته باشد.
اگر از فقدان موهای خود رنج می برید، می توانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمی یابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجه ای طبیعی استفاده می شود. مورد قابل ذکر آن است که شما می توانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
به طور خلاصه عمده ترین و شایع ترین علت اصلی عفونت کاشت مو را میتوان به موارد زیر تقسیم کرد:
اگرچه علائمی که در ادامه بیان خواهیم کرد شباهت بسیاری با علائم طبیعی کاشت مو دارند، با این حال در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک، پزشک خود را در جریان قرار دهید و با وی مشورت کنید.
برای اینکه بتوانید از بروز عفونت پیشگیری کنید، لازم است برخی دستور العمل ها را پیروی کنید. این دستورالعمل ها، نقش بسیار مهمی در مراقبت از پیوندهای کاشته شده ایفا می کند و از بروز عفونت جلوگیری می کند. مهم ترین توصیه های بعد از جراحی، برای درمان عفونت بعد از کاشت مو عبارتند از:
تخصص پزشک و مکانی که عمل پیوند مو در آن انجام می شود، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بروز عفونت ایفا می کند. در اغلب مواقع، عفونت به دلیل انجام عمل در محیط غیربهداشتی اتفاق می افتد. کلینیک های معتبر با فراهم کردن محیطی استریل شده و کاملاً بهداشتی، خطر بروز عفونت را کاهش می دهند، بنابراین لازم است کاشت مو در مراکز معتبر و بهداشتی انجام شود تا ایمنی این جراحی تضمین شود.
هنگام انجام کاشت مو، روی پوست سر جراحات کوچکی ایجاد می شود که مسیر ورود میکروب ها و باکتری ها به داخل پوست را فراهم می کند. در چنین شرایطی که پوست سر مستعد ابتلا به عفونت است، لمس کردن پوست با دستان آلوده شرایط را وخیم تر می کند. دست ها، اولین نقطه تماس ما با اشیا هستند و بیشترین آلودگی را دارند. به همین دلیل لمس کردن موها با دست، احتمال بروز عفونت را افزایش می دهد و بهتر است از لمس موها بعد از جراحی اجتناب شود.
یکی از عواملی که در درمان عفونت بعد از کاشت مو نقش مهمی ایفا می کند، اجتناب از خاراندن پوست سر است. بعد از کاشت مو، ممکن است روی پوست دلمه ها یا زخم هایی ایجاد شوند. هرگونه خارش پوست سر بعد از کاشت مو، ممکن است با بروز عفونت همراه باشد. در چنین مواقعی خارش نشانه ای از بهبود زخم ها است و لازم است از خراشیدن آنها اجتناب کنید. درصورتی که این زخم ها دوباره باز شوند خطر عفونت افزایش میابد. برای تسکین خارش سر، می توانید با مشورت پزشک خود از سرم های ضد خارش استفاده کنید.
بعد از انجام عمل پیوند مو، بدن نیاز به مراقبت دارد تا بتواند روند بهبودی و بازیابی را طی کند. در چنینی شرایطی مصرف سیگار و الکل روند بهبودی شما را با کندی مواجه می کند و ممکن است باعث بروز عفونت شود. برای بهبودی سریع تر، لازم است تا مدت ها بعد از جراحی از مصرف هرگونه دخانیات اجتناب شود.
برای درمان عفونت بعد از کاشت مو از محلول اسپری نمکی استفاده کنید. این محلول را روی گاز استریل اسپری کنید و به آرامی روی پوست سر بمالید. برای کاهش عفونت، می توانید روزی 2 بار از این محلول استفاده کنید و به مدت 30 دقیقه آن را رو پوست سر بمالید. این محلول بدون آسیب رساندن به فولیکول ها، عفونت را از بین می برد و محیط سر را از وجود باکتری ها پاکسازی می کند.
در بسیاری از موارد پزشک برای عفونت، ممکن است آنتی بیوتیک برای شما تجویز کند. داروهای تجویزی از طرف پزشکان متفاوت است. همچنین ممکن است پزشک برای کنترل عفونت، سرم و پماد تجویز کند.
بعد از انجام کاشت مو لازم است برخی دستورالعمل های پزشکی رعایت شود تا ایمنی این جراحی تضمین شود. مراقبت های بعد از کاشت مو، اغلب شامل نحوه شستشوی موها تغذیه بعد از کاشت داروها و … هستند. در صورت رعایت این توصیه ها به راحتی می توانید خطر بروز عفونت را کاهش دهید.
همانطور که تاکنون متوجه شدید، عفونت محل کاشت مو جز یکی از عوارض استفاده از روش کاشت یا همان پیوند مو است و از همان شکل ظاهری پوست را نیز میتوان در موارد پیشرفته ی بروز چنین بیماری متوجه آن شد؛ اما به طور خلاصه در مراحل اولیه و حتی مراحل پیشرفته عفونت کاشت مو، بروز هر یک از موارد زیر را همانند یک زنگ خطر باید جدی گرفت و به دنبال راه درمان گشت:
در مواردی که قرمزی تورم، خارش و… پس از یک هفته از بین نرود میتوان آن را نشانی از آغاز عفونت کاشت مو دانست و باید سریعاً به دنبال راه درمان آن گشت.
شما می توانید برای بهترین کاشت ریش و سبیل در اصفهان به کلینیک تخصصی کاشت موی بهین مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.