اگر چه هیچ غذای خاصی نمی تواند GERD را درمان قطعی نماید ولی بعضی ممکن است بصورت موثر، منجر به بهبود علائم بشوند . مطالعات نشانگر آن است که غذا های حاوی فیبر زیاد، از آن جمله هستند. در ضمن تحقیقات نشان می دهد که رژیم مدیترانه ایی که حاوی میوه جات، سیزیجات، غلات کامل و چربی های غیر اشباع است، می تواند به کاهش علائم منجر بشود.
سبزیجات مقدار بسیار کمی قند و چربی دارند و منبع بسیار خوبی برای فیبر ، که یک کربوهیدرات سود مند است ، می باشند . مواردی نظیر مارچوبه ،بروکلی ،بروکسل ،گل کلم ،خیار، لوبیا سبز، کلم پیچ، سیب زمینی و اسفناج می باشند .
مصرف میوه جات به جز مرکبات معمولا برای GERD مناسب است . این گروه غذایی منبع خوب ویتامین سی، فیبر، منیزیوم و پتاسیم می باشند. موارد مورد تایید شامل سیب، آووکادو، موز، انواع توت، خربزه، هلو و گلابی می باشند .
این مورد شامل پروتئین های بدون چربی یا مقدارناچیز کلسترول نظیربادام، لوبیا، مرغ، ماهی، ماکیان، عدس، غذا های دریایی و بوقلمون می شوند . سفیده تخم مرغ که یک پروتئین فاقد چربی است، تسکین دهنده ولی زرده به خاطر چربی آن ممکن است علائم را تشدید نماید . در مورد پروتئین ها روش پخت چربی نظیر کباب کردن، جوشاندن، بخار پز کردن و پخت در فر بهترین هستند .
قانون عمومی دردرمان GERD اجتناب از چربی های اشباع در گوشت، لبنیات پر چرب وچربی های ترانس در غذا های فرآوری شده می باشد .بهترین کار، جایگزین کردن آن ها با چربی های سالم نظیرروغن موجود درآووکادو،زیتون، بادام زمینی، ماهی، دانه ها و مغزیجات می باشد .
این مواد غذایی هم دارای فیبر زیادی هستند و شامل جو دوسر، برنج قهوه ایی و نان سبوس دارمی باشند .
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون جراحی زیبایی ، رادیولوژی و سونوگرافی ، کنترل درد و ... بیابید و همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.