آیا کاشت مو برای زنان هم امکان پذیر است؟
دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drsoleimani.comآدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین تلفن مطب : 36290689 - 031
معمولاً بیشتر مراجعه کنندگان به کلینیک ها برای انجام عمل کاشت مو مرد هستند؛ چراکه به طور کلی مردان بیشتر از زنان با مسئله ریزش مو دست و پنجه نرم می کنند؛ اما با این وجود، هر سال زنان زیادی نیز کاشت طبیعی مو انجام می دهند و این عمل را پشت سر می گذارند. کاشت مو یک عمل مردانه نیست و هر شخصیتی با هر جنسیتی، ممکن است در مقطعی از زندگی خود به سراغ این عمل برود.
زنان ممکن است ریزش مو با الگوی زنانه یا مردانه را تجربه کنند. الگوی ریزش موی زنانه باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد تا تعیین شود که آیا فرد داوطلب خوبی برای جراحی پیوند مو هست یا خیر. در حقیقت ریزش مو در بین خانم ها اغلب به صورت خفیف تر رخ می دهد. الگوی ریزش مو در بین خانم ها متفاوت از آقایان است که معمولاً به صورت پراکنده رخ می دهد و موهای همه قسمت های سرشان به صورت پراکنده و همزمان شروع به ریزش می کند. همچنین این مشکل می تواند خانم ها را در تمام سنین تحت تأثیر خود قرار دهد.
اگر از فقدان موهای خود رنج می برید، می توانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمی یابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجه ای طبیعی استفاده می شود. مورد قابل ذکر آن است که شما می توانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
دلایل کاشت مو در زنان
زنان ممکن است به دلایل مختلفی نیاز به کاشت مو داشته باشند؛ اما باید این نکته را در ذهن داشت که در زنان معمولاً ریزش یا طاسی در قسمت جلویی سر اتفاق می افتد. از طرفی زنان برای برداشت واحدهای فولیکولی محدودیت دارند و نمی توان از ناحیه پشت سر یا کناره ها، گرافت های مو را استخراج کرد.
- الگوی ریزش موی مردانه: ریزش مو از ناحیه جلو و فرق سر باعث می شود. در این نوع از ریزش، کاشت مو برای زنان توصیه می شود.
- ریزش مو به دلیل کشش ریشه های مو: گاه زنان به دلیل استفاده از مدل موهایی مانند دم اسبی، بیش از حد موهای خود را می کشند. این امر باعث می شود ریشه های مو به تدریج ضعیف شده و در نتیجه منجر به طاسی شود.
- ریزش مو به دلیل جراحی پلاستیک: جراحی های متعدد کشش پوست صورت می تواند باعث ریزش موی قسمت های جلویی سر شود. به همین دلیل ممکن است برگشت موی از دست رفته تنها از طریق کاشت مو اتفاق بیفتد.
- ریزش مو به دلیل زخم: گاه بر اثر حوادثی مانند تصادف و سوختگی با آتش یا مواد شیمیایی، زخم های شدیدی در ناحیه سر ایجاد می شود که ریشه های مو را از بین می برد و تنها راه برای پر کردن مو در این نواحی، کاشت مو است.
- خط رویش بالاتر از حد معمول: بعضی از زنان به دلیل عوامل موروثی خط رویش موی بالاتری نسبت به حالت طبیعی دارند. به همین دلیل برای ایجاد تعادل، در این حالت کاشت مو توصیه می شود.
- تریکوتیلومانیا: تریکوتیلومانیا یا اختلال کندن موی وسواسی یکی از عوامل از دست دادن مو است. در این اختلال فرد ناخودآگاه مقدار قابل توجهی از موهای خود را می کند که می تواند آسیب غیرقابل جبرانی به بار آورد. به همین دلیل پیشنهاد می شود ابتدا به یک روان پزشک مراجعه شود و بعد از درمان این اختلال برای جبران موی از دست رفته از روش های مختلف کاشت مو استفاده شود.
انواع روش رایج کاشت مو
کاشت مو به روشSUT
- آماده سازی فرد متقاضی
- برداشت فولیکول های مورد نیاز به کمک دستگاه مخصوص با ایجاد برش هایی در ابعاد ۱ میلی متر
- آماده سازی فولیکول های استخراج شده
- کاشت فولیکول ها به کمک دستگاه با ایجاد برش ظریف در ناحیه طاسی سر
کاشت مو به روش FUT
- آماده سازی بیمار
- برداشت فولیکول های مورد نیاز برای کاشت به صورت نواری از ناحیه بانک مو به کمک ایجاد برش
- بخیه برش ایجاد شده در بانک مو
- جداسازی دقیق فولیکول های استخراج شده از نوار به کمک میکروسکوپ های پیشرفته و دقیق
- ایجاد سوراخ های ریز توسط مته در قسمت های مورد نظر برای کاشت مو
- قرار دادن فولیکول های آماده شده درون سوراخ ها به صورت دستی توسط پزشک متخصص
- اعمال پانسمان در صورت نیاز
کاشت مو به روشFIT
- آماده سازی بیمار
- استخراج فولیکول های مو به کمک ابزاری به نام دستگاه پانچ که زخم های میلی متری در بانک مو ایجاد می کند.
- شست و شو و آماده سازی فولیکول های استخراج شده برای کاشت
- کاشت واحدهای فولیکولی در زاویه و عمق مناسب به صورت دستی توسط پزشک متخصص در این زمینه
متقاضی مناسب برای کاشت مو
خانم هایی که کاندید مناسب برای کاشت موی طبیعی هستند دارای شرایط زیر می باشند:
- خانم هایی که به خاطر شرایط فیزیکی یا کشش مو (عوامل غیر هورمونی) دچار ریزش مو شده باشند.
- خانم هایی که قبلاً از عمل جراحی زیبایی یا پلاستیک استفاده کرده و به خاطر از بین رفتن موها در نواحی اطراف شکاف جراحی ناراحت هستند.
- خانم هایی که الگوی ریزش موی مشخص مشابه الگوی ریزش موی مردانه دارند. این افراد ممکن است با عقب رفتن خط رویش مو و نازک شدن موی روی سر مواجه شده و ناحیه اهدا کننده مو بر روی سر آنها تحت تأثیر ریزش موی آندروژنتیک قرار نگرفته باشد.
- خانم هایی که به خاطر آسیب دیدگی، سوختگی، جراحت ناشی از تصادفی و سوختگی شیمیایی موی آنها از بین رفته باشد.
- افرادی که دچار مشکل ریزش موی حاشیه ای شده باشند. این مشکل بسیار شبیه به ریزش موی ناشی از وارد شدن فشار به مو می باشد.
عوارض جانبی کاشت مو
اگر جراحی کاشت مو توسط یک جراح واجد شرایط و با تجربه انجام شود، عملی بی خطر است. با این حال، تمام جراحی ها خطراتی دارند. خطرات ناشی از کاشت مو عبارتند از:
- عفونت
- خونریزی بیش از حد
- التهاب فولیکول های مو
- ایجاد اسکار روی پوست سر
- ایجاد برآمدگی روی پوست سر
- رشد غیر طبیعی و تکه تکه موها
کاشت ابرو در کلینیک بهین اصفهان با مطلوب ترین نتایج و مناسب ترین قیمت انجام می شود. شما می توانید جهت هماهنگی یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
آیا کاشت مو برای زنان هم امکان پذیر است؟ را در سایت دکتر محسن سلیمانی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید