کاشت مو در افراد دیابتی مانند افراد سالم نیست. چالش ها و مشکلات زیادی وجود دارد که باید درنظر گرفته شود تا عمل کاشت مو قابل انجام باشد. چالش مهم اول، کنترل قند خون و سطح انسولین در بدن فرد می باشد. مشکل دوم نیز پایین بودن سرعت بهبود زخم و طولانی بودن دوره بهبود در پوست سر است.
از سوی دیگر افراد دیابتی به دلاسل مختلفی دچار ریزش مو خواهند شد که این امر کاشت مو برای آنها را با مشکل مواجه خواهد کرد. با این وجود با نظارت جراح و نوع دیابت فرد که از نوع یک باشد یا نوع دو، می توان روش های مختلف کاشت مو را به کار گرفت.
بسیاری افراد در مورد کاشت مو و دیابت از ما سوال کرده بودند که در این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت. دیابت بیماری پیچیده ای است که شیوه زندگی فرد را کاملاً تغییر می دهد. گاهی اوقات ریزش مو به دلیل دیابت رخ می دهد و گاهی اوقات هم ربطی به دیابت ندارد و مستقلاً اتفاق می افتد. در هر دو صورت می توان کاشت مو را برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام داد. اما اول از همه باید سطح قند خون فرد باید تحت کنترل باشد. از آنجایی که سلامت شما نباید در طول درمان و پس از آن به خطر بیفتد بنابراین باید همه عوامل و عوارض درمان کاملاً تحت کنترل باشد. نباید عمل کاشت مو را برای بیماران دیابتی نوع ۱ که هر روز برای کنترل قند خون خود انسولین می زنند، انجام داد.
اگر از فقدان موهای خود رنج می برید، می توانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمی یابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجه ای طبیعی استفاده می شود. مورد قابل ذکر آن است که شما می توانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
ریزش مو در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به دو شکل مختلف رخ می دهد. یک نوع ریزش مو در افراد دیابتی به دلیل بد عمل کردن هورمون آندروژن اتفاق می افتد، بنابراین این ریزش مو بر پایه مشکلات هورمونی است. انواع هورمون های موجود در بدن تحت کنترل سیستم اکدوکرین هستند. افزایش و کاهش کنترل نشده سطح قند خون در دیابت باعث اختلال در فرآیند هورمون های آندروژن می شود که این مستقیماً بر روی سلامت موها تاثیر می گذارد. به همین دلیل است که اکثر افراد دیابتی دچار ریزش مو می شوند و سلامت موهایشان دچار مشکل می شود.
افزایش قند خون باعث می شود که رنگدانه هموگلوبین، گلیکوزیلاته شود.
دلیل دیگر ریزش مو در افراد مبتلا به دیابت به دلیل مشکلات گردش خون است. رنگدانه هموگلوبین موجود در سلول های قرمز خون که حاوی آهن است، اُکسیژن را با خود به همه نواحی بدن حمل می کند. افزایش قند خون باعث می شود که رنگدانه هموگلوبین، گلیکوزیلاته شود. تغییر شکل رنگدانه باعث می شود که در مویرگ ها گیر بیفتد. زمانی که اُکسیژن حمل شده توسط هموگلوبین در رگ ها گیر می کند، هم سلول می میرد و هم بافتی که اُکسیژن به آن نرسیده است. زمانی که این وضعیت در سلول های فولیکول مو اتفاق می افتد، مرگ فولیکول مو رخ می دهد و موها دچار ریزش می شوند.
افرادی که سابقه دیابت در خانواده خود را دارند ولی برای کنترل قند خون خود نیاز به مصرف انسولین ندارند. این بیماران کاندید مناسبی برای عمل کاشت مو در افراد دیابتی هستند.
بیماران دیابتی که با استفاده از رژیم و بدون استفاده از دارو، قند خون خود را کنترل می کنند. این افراد نیز می توانند از عمل کاشت مو برای درمان طاسی یا کم مویی خود استفاده کنند.
لازم به ذکر است که عمل کاشت مو برای دو دسته از بیماران دیابتی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست. این دو دسته عبارتند از:
با توجه به موارد ذکر شده عمل کاشت مو در افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند (کنترل بیماری بدون انسولین)، با چالش های کمتری همراه است. در حالی که در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱ (کنترل بیماری با انسولین) انجام عمل کاشت مو با مخاطرات بیشتری همراه است و معمولا توصیه نمی شود. به همین دلیل جهت کم مویی در بیماران دیابت نوع ۲ مدل FUE, SUT & FIT و در بیماران دیابت نوع ۱ مدل ترمیم مو پیشنهاد می شود. در ادامه مقاله، شرح مختصری از نحوه انجام این روش ها آورده شده است.
در بیماران مبتلا به دیابت نوع اول کنترل گلوکز خون و بهبود زخم ها، یکی از مشکلات پیش روی جراح محسوب می شود. به همین دلیل جراح قبل از انجام عمل کاشت مو باید مکررا رژیم غذایی و داروهای بیمار را کنترل کند. همچنین در حین عمل به صورت مداوم باید سطح گلوکز خون چک شود. پس از عمل نیز بیمار نیاز به مراقبت های ویژه بخصوص در اندازه گیری سطح گلوکز خون دارد.
در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ اگر سطح گلوکز خون کنترل شود، مشکلی در حین عمل پیش نمی آید. به همین دلیل کاشت مو در این افراد عملی ایمن محسوب می شود. به همین دلیل از روشهای مختلف مانند کاشت مو قابل استفاده هستند.
کاشت ابرو در کلینیک بهین اصفهان با مطلوب ترین نتایج و مناسب ترین قیمت انجام می شود. شما می توانید جهت هماهنگی یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.