آبسه پستان یکی از مشکلات شایع در میان زنان است که می تواند به دلایل مختلفی از جمله عفونت های باکتریایی یا التهاب های ناشی از مشکلات غددی به وجود آید. این عارضه به صورت تجمع چرک در بافت پستان خود را نشان می دهد و می تواند با علائمی مانند درد، تورم و قرمزی در ناحیه پستان همراه باشد. درمان آبسه پستان بسته به شدت و موقعیت آن می تواند شامل روش های دارویی و جراحی باشد. در این مقاله، به بررسی دقیق آبسه پستان، علل ایجاد آن، علائم مربوطه و روش های درمانی مختلف خواهیم پرداخت تا اطلاعات کاملی درباره این عارضه به دست آوریم.
مادران شیرده در دو زمان محتمل به دچار شدن به آبسه پستانی هستند:
کافی نبودن اطلاعات مادر در این دوران سبب ایجاد این عفونت می شود. به دلیل کافی نبودن بهداشت نوک پستان ها، احتمال آسیب بیشتر است به همین دلیل است که اکثر آبسه ها مربوط به این دسته می باشند.
علت ایجاد این دسته از آبسه های پستانی، تجمع شیر است.
این گروه بر اساس محل آبسه به دو دسته تقسیم می شوند:
این عفونت که مرتبط با مجاری پستان است درهاله پستان بروز می یابد. این دسته از آبسه ها در صورت عدم درمان می توانند منجر به مرگ شوند.
توجه کنید که سیگار می تواند یک ریسک فاکتور برای این نوع آبسه باشد.
این نوع عفونت معمولا در سنین بالاتر دیده شده و شیوع کمتری نیز دارند. ناگهان در خانم های یائسه بدون هیچ بیماری زمینه ای به وجود می آید. علت قطعی آن هنوز مشخص نشده ولی برخی از تحقیقات نشان داده است که اتساع مجاری پستان می تواند علت این عفونت باشد.
آبسه هایی که در زمان غیرشیردهی ایجاد می شوند تنوع باکتریایی بیشتری دارند.
اگر از درد پستان یا مشکلات مرتبط با سرطان پستان رنج می برید، دکتر سید محمدرضا حکیمیان ، متخصص مجرب در جراحی ترمیمی و بازسازی پستان در اصفهان ، در کنار شماست. ما با ارائه خدمات تخصصی مانند ماستوپکسی و ماستکتومی به شما کمک می کنیم تا سلامت، زیبایی و اعتماد به نفس خود را بازیابید. برای دریافت نوبت و مشاوره تخصصی با شماره 36294896-031 تماس بگیرید.
توجه کنید که ۴ مورد آخر خطرناکتر بوده و در صورت مشاهده این نشانه ها باید سریعا به اورژانس مراجعه شود.
در صورتی که پس از درمان علائم بیماری پس از گذشت ۳ روز به سمت بهبودی نرفتند به پزشک خود اطلاع دهید.