مصرف عدس از بروز سرطان سینه و بیماری قلبی تا حد زیادی جلوگیری می کند.
عدس یکی از قدیمیترین مواد غذایی است که امروزه نیز طرفداران زیادی دارد و سرشار از مواد مغذی است.
بنابر همین گزارش محققان بر روی 1148 زن سالم و 1248 نفر مبتلا به سرطان سینه بررسی کرده اند.
برنامه غذایی این افراد به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند و از حبوبات و بنشن و مواد گیاهی استفاده می کنند کمتر از رژیم غذایی غربی که بیشتر شامل گوشت و نشاسته است مبتلا به سرطان سینه می شوند.
جالب اینجاست زنانی که در برنامه غذایی خود کمتر از مواد گیاهی و حبوباتی مانند عدس استفاده می کردند 2 برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.
عدس یک ماده غذایی سرشار از مواد مفید است که به راحتی اماده می شود و اکثر افراد نیز از خوردن ان لذت می برند. عدس سرشار از ویتامینهای گروه ب و فولیت و همچنین منیزیم است که انرژی بالایی را در بدن آزاد می کند و حتمال بروز بیماریهای مزمن قلبی را کاهش می دهد. عدس از بروز لخته های خون جلوگیری کرده و به پاکسازی دیواره رگها و تسهیل جریان خون نیز کمک می کند.
در تنظیم و تعدیل کلسترول و قند خون نقش قابل ملاحظه ای دارد و به دلیل دارا بودن فیبر بالا از بروز اختلالات گوارشی نیز جلوگیری می کند