به دلیل شایعات فراوانی که پیرامون سرطان زا بودن مام زیر بغل و لیزر موهای زائد به گوش می رسد؛ بر آن شدیم این مطلب را پیرامون بررسی این موارد، تهیه نماییم. در ادامه این مقاله به نقش مام زیر بغل و لیزر موهای زائد در ابتلا به سرطان پستان پرداخته می شود.
دکتر سید محمد رضا حکیمیان فلوشیپ جراحی سرطان با دانش بالا و تجربه سالها کار در ارتباط با سرطان پستان قادر به تشخیص این بیماری بوده و آماده ارائه خدمات درمانی به شما عزیزان می باشند. شماره تماس : 36294896 - 031
مام زیر بغل یکی از محصولات بهداشتی - آرایشی است که شایعاتی برپایه سرطان زا بودن استفاده از آن وجود دارد. لازم به ذکر است؛ مام زیر بغل تاثیر سوء ثابت شده بر غدد لنفی زیر بغل ندارد و زمینه ساز سرطان پستان نمیشود .
یکی از روشهای پر طرفدار رفع موهای زائد، بکارگیری لیزر است. نور لیزر هر چیزی که تیره رنگ باشد را حرارت داده و می سوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب می بیند و از بین می رود. هرکدام از موهای بدن دارای یک چرخه ی رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آن ها در فاز رشد هستند. اگر هنگام لیزر موهای زائد ، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد.
به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکول های فعال مو سوخته می شوند و بالاخره پس از مدتی تمامی موها از بین می روند. نکته مهم و حائز اهمیت در لیزر موهای زائد، شایعاتی مبنی بر سرطان زا بودن این روش است. لازم به ذکر است؛ این نوع لیزر عمق نفوذ ناچیزی دارد و تاثیر سوء ثابت شده بر غدد لنفی زیر بغل ندارد و زمینه ساز سرطان پستان نمیشود .
بروز سرطان پستان به عوامل ژنتیکی و محیطی از جمله تغذیه، فعالیت بدنی، مصرف سیگار، سن شروع بارداری و ... بستگی دارد. ارتباط تغذیه و سرطان پستان همچنین نقش پیشگیرانه خوراکی ها در این نوع از سرطان، سالهاست که به اثبات رسیده. برای مطالعه مقاله ایی پیرامون توصیه های غذایی برای جلوگیری از سرطان پستان و ارتباط تغذیه و سرطان پستان کلیک کنید.