سالهاست که پزشکان در عرضه های گوناگون از پی آر پی برای درمان درد و بهبود آسیب دیدگی ها استفاده می کنند. در سال های اخیر تحقیقات متعددی در ارتباط با این روش انجام شده است و میزان اثر گذاری آن برای درمان چین و چروک و خطوط ریز پوست، جوانسازی، کاهش ریزش مو، کاهش بافت اسکار و کوچک کردن منافذ پوست ارزیابی شده است. در این روش از پلاکت های موجود در خون به همراه فاکتورهای رشد استفاده می شود تا با فرایند تولید کلاژن، درمان پوست و سایر مشکلات پوستی آغاز گردد.
پلاسمای غنی از پلاکت یا PRP ماده ای است که موجب بهبود شرایط پوست و مو می شود. پلاسما یکی از اجزای خون است که حاوی فاکتورها یا پروتئین های خاصی می باشد که به لخته شدن خون کمک می کنند. همچنین حاوی پروتئین هایی است که از رشد سلول حمایت می نمایند. محققان PRP را با جداسازی پلاسما از خون و تمرکز روی آن به دست می آورند. این ماده، پس از آماده سازی برای تزریق به نواحی آسیب دیده مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این بحث با ما باشید تا از اینکه پی آر پی چیست و چه تاثیری بر پوست و مو دارد، آگاه شوید.
امروزه ثابت شده است، پی آر پی نتایج بسیار درخشانی در جوانسازی و بهبود چین و چروک های پوست دارد. تزریق پی آر پی به منظور جوانسازی پوست از اقداماتی است که در کلینیک پوست مو و زیبایی دکتر لادن ناظمی در اصفهان، با نهایت دقت و مهارت انجام می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.
پی آر پی PRP ماده ای است که پلاکت موجود در آن تقریبا 3 تا 5 برابر خونی است که در عروق بدن جریان دارد. همچنین، این ماده شامل فاکتور رشد مشتق از پلاکت (PDGF)، فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF)، فاکتور رشد تبدیل کننده(TGF) و سایر پروتئین های فعال زیستی است که به جوانسازی پوست کمک می کند.
پی آر پی یک روش جوانسازی پوست است که با استفاده از پلاسما، تولید کلاژن و تکثیر آن را تحریک می کند و باعث از بین رفتن خطوط و چین و چروک های پوست می شود. نتایج حاصل از پی آر پی که درمانی طبیعی است، می تواند تا دو سال ادامه یابد. علاوه بر این، پی آر پی روشی با حداقل تهاجم است، هیچ خطر واکنش آلرژیک ندارد و می تواند برای درمان تقریباً هر ناحیه از بدن بدون خطرات و عوارض جانبی مورد استفاده قرار گیرد؛ و برای بیمارانی که علاقه مند به جراحی نیستند یا کاندیدای مناسبی برای آن نمی باشند؛ می تواند ایده آل باشد. با تزریق پی آر پی، سلولهای بنیادی که هنوز تکثیر نشده اند؛ به محل مناسب درمان انتقال می یابند؛ و پس از این پروسه افزایش سلولهای ترمیم کننده در آن قسمت، موجب احیاء و ترمیم بافت مورد نظر می شوند.
مراحل تهیه پی آر پی با گرفتن خون از فرد آغاز می شود. سپس نمونه خون گرفته شده در دو مرحله برای جدا سازی PRP از سایر سلولهای خون، سانتریفیوژ می شود. در تهیه پی آر پی، تکنیک پزشک و تجهیزات مورد استفاده بسیار اهمیت دارد. اثر برخی فاکتورهای رشد در بهبود آسیب های مختلف و غلظت بالای فاکتورهای رشد موجود در پی آر پی، مبنای نظری استفاده از این روش در ترمیم بافت پوست است.
سلولهایی که در بدن به بهبود بافت های آسیب دیده کمک می کنند؛ پلاکت نام دارند. پی آر پی به عنوان ماده ای که حاوی غلظت بالایی از پلاکت است؛ به مناطق هدف پوست تزریق می شود و سپس محیطی را ایجاد می کند که به رشد کلاژن کمک می نماید. با افزایش کلاژن در پوست، بافت های آسیب دیده بازسازی شده و در نتیجه پوست صاف و سفت تر خواهد شد. همچنین تزریق پی آر پی موجب بهبود چین و چروک ها و رفع تیرگی و کدورت پوست نیز می شود؛ که همه این موارد به جوانسازی پوست منجر خواهند شد.
پرکننده های پوستی مانند تزریق ژل یا تزریق چربی، با تمرکز بر تک تک چین ها و خطوط صورت، به درمان آنها می پردازند؛ در صورتی که با تزریق پی آر پی به جای اینکه یک بار روی یک چین و چروک تمرکز شود، با افزایش کلاژن همه چین و چروک ها بهبود می یابند و جوانسازی کلی پوست رخ می دهد. همچنین پی آر پی برای بهبود چهره هایی که خسته به نظر می رسند؛ باز سازی رنگ پوست، سفت و لطیف نمودن پوست و پر کردن نواحی از پوست که دسترسی به آنها مشکل است و تزریق فیلر در این مناطق دشوار بوده یا با ریسک زیادی همراه است؛ نیز موثر می باشد. یادآور می شویم؛ اگر امکان درمان PRP، همزمان با فیلرهای حاوی هیالورونیک اسید فراهم باشد؛ می توان شاهد نتایج بسیار خوبی در بهبود ظاهر پوست و چهره بود. در واقع پی آر پی و تزریق فیلر مکمل یکدیگر هستند و همراهی آنها باهم، می تواند بسیاری از اهداف جوانسازی و زیبایی را تواماً تامین نماید.
همشهریان گرامی! برای حذف موهای زائد خود، با مراجعه به کلینیک های مجهز و دارای کادری مجرب، بهترین نتایج لیزر موهای زائد در اصفهان را تجربه نمایید و از مراجعه به مراکز غیر تخصصی و افرادی که مهارتی در این زمینه ندارند، جداً خودداری کنید.