دیر انزالی یا انزال دیررس یکی از اختلالات جنسی نادر می باشد که فرد مبتلا به آن، با وجود میل و تحریک جنسی فراوان، یا به ارگاسم نمی رسد و یا بسیار دیر ارگاسم را تجربه می نماید. این عارضه می تواند باعث بروز فشارهای روانی، اضطراب و از دست دادن اعتماد به نفس جنسی فرد شود. همچنین تأثیرات منفی بر روابط جنسی و عاطفی زوجین خواهد داشت.
علت این اختلال هم می تواند منشأ روانی داشته باشد و هم فیزیولوژیک و در مواردی هم نشأت گرفته از مصرف برخی داروها می باشد که در هر صورت نیاز به اقدامات درمانی دارد.
بیشتر بدانید: انزال تاخیر یافته چیست و چگونه تشخیص داده، درمان می شود؟
اختلال دیر انزالی ممکن است به دلایل متعددی بروز نماید که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود.
درمان دیر انزالی به علت زمینه ای آن بستگی دارد، در موارد ساده ای که دیر انزالی مربوط به داروهای افسردگی می شود، می توان با مشورت پزشک، با تعویض دارو یا کم کردن دوز آن مشکل را حل نمود. همچنین اگر مصرف الکل و مواد مخدر در ابتلا به دیر انزالی نقش داشته باشد، می توان با کاهش یا ترک آنها به رفع دیر انزالی اقدام نمود.
در شرایطی که عوامل پزشکی دیگر علت اصلی دیر انزالی محسوب می گردد، مدیریت این عوامل، می تواند در کنترل دیر انزالی مؤثر باشد.در برخی موارد درمان دیر انزالی ساده نبوده و نیاز به اقدامات درمانی پیشرفته تری می باشد. در مورد انزال دیررس هم مانند زود انزالی به یک تیم پزشکی جهت درمان نیاز است زیرا عوامل ایجاد این عارضه متعدد می باشد.
کلید درمان موفق دیر انزالی، شناسایی ریشه بیماری و استفاده از راه کارهای مناسب جهت درمان است. همچنین درمان هدفمند عوامل روانی به تسریع انزال و یا برطرف کردن اختلال کمک می نماید.
به دلیل مراجعات فراوانی که به متخصص کلیه و مجاری ادراری ، برای دانستن اندازه نرمال آلت تناسلی می شود، بر آن شدیم مطلبی در این باره تهیه نماییم و اطلاعات دقیقی در این مورد به کاربران ارائه دهیم. برای مطالعه مقاله اندازه نرمال آلت تناسلی در مردان کلیک کنید.