با استفاده از روش های زیر می توانید غذای خود را شیرین کنید بدون اینکه دچار عوارض ناشی از مصرف قند و شکر شوید و سالم نیز بمانید.
انجیر:
قبل از اینکه شکر به عنوان ماده شیرین کننده شناخته شود از انجیر به عنوان شیرین کننده استفاده می کردند. انجیر حاوی بیش از 50% قند می باشد. از انجیر به عنوان یک ماده ملین و مسهل طبیعی استفاده می کنند. انجیر حاوی آهن فراوان می باشد. انجیر را می توان بصورت تازه یا پخته مصرف نمود و همچنین می توان انجیر خشک را خیسانده و سپس مصرف نمود.
میوه ها:
می توان از میوه ها با کمی تفت دادن در روغن زیتون همراه با انواع مغزها از قبیل گردو، بادام، فندق و همچنین همراه با آناناس به عنوان دسر استفاده کرد.
آلوبخارا و سیب:
آلوبخارا و انواع سیب (زرد، قرمز و سبز) بسیار مناسب برای اضافه کردن رنگ، بافت و مزه به انواع دسرها و سالادها می باشند.
کشمش :
کشمش نیز یکی از موادی است که می توان از آن به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده کرد. کشمش را نیز می توان به صورت پخته شده نیز مصرف نمود.
توت ها:
توت ها به ویژه توت سفید از منابع خوب قند طبیعی می باشند . می توان از آن ها پس از خشک کردن استفاده نمود .
تذکر مهم :
صرف نظر از خواص و سالم بودن قند های طبیعی کالری آن ها مهم است و نباید بی رویه استفاده شوند . برای این منظور به فرمول های زیر توجه فرمایید :
هر حبه قند 4 گوش استاندارد مساوی است با چهار کشمش و برابر است با 3 عدد توت خشک .
2عدد حبه قند 4 گوش استاندارد برابر است با یک خرما و مساوی است با یک قاشق مرباخوری عسل
هر واحد میوه در برنامه غذایی استاندارد برابر است با 3 عدد خرما و مساوی است با 2 قاشق غذاخوری کشمش یا مویز .
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.