کاهش خطر ابتلا به سرطان: این میوه دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
کاهش کلسترول: گریپ فروت منجر به کاهش سطح کلسترول تام و کاهش ال دی ال یا همان کلسترول بد می شود. ضمن این که میزان تری گلیسیرید را نیز پایین می آورد.
خلاص شدن از شر شوره سر: آب گریپ فروت حاوی ترکیبی است که منجر به کاهش ایجاد شوره سر می شود و قارچ هایی که منجر به شوره سر می شود را از بین می برد.
هشدار ها
تداخل مصرف با برخی داروها: مصرف برخی از داروها همراه با این میوه مقدار آنها را در خون و در نتیجه اثرات سمی آنها را به شدت افزایش می دهد که در بعضی موارد می تواند کشنده باشد. بنابراین نباید همزمان با مصرف داروهایی مانند استاتین (ضد کلسترول)، بنزودیازپین (آرام بخش)، داروهای ضد افسردگی و یا داروهای مربوط به بیماری های قلبی، گریپ فروت مصرف کرد.
بروز حساسیت: افرادی که به مرکبات حساسیت دارند، احتمال دارد در برابر گریپ فروت نیز از خود حساسیت نشان دهند. این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود در پوست آن باشد.
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه ، پوست و مو ، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.