رژیم غذایی برای سندروم نفروتیک شامل مصرف غذاهای غنی از پروتئین در مقادیر متعادل و پرهیز از چربیهای اشباع شده است.وعده های غذایی روزانه برای افراد مبتلا به سندروم نفروتیک باید کم نمک باشند و البته رژیم غذایی چنین بیمارانی باید بر روی غذاهایی با چربی های اشباع و کلسترول کم متمرکز باشد. هم چنین، اجتناب از رژیم غذایی دارای پروتئین بالا برای جلو گیری از وخامت بیشتر عمل کرد کلیه ضروری است.
سندروم نفروتیک که با نام نفروز نیز شناخته میشود بیماریی است که به کلیه ها آسیب میرساند. در این اختلال نشانه هایی از نقص کلیوی شامل سطح پایین پروتئین و سطح بالای کلسترول در خون مشاهده میشود. در این بیماری کلیه ها قادر به فیلتر کردن آب و مواد زائد اضافی از خون نمی باشند. چون کلیه ها نمیتوانند به درستی کار کنند مقادیر زیادی پروتئین از خون به داخل ادرار نشت می کند. جای تعجب نیست که، آزمایش ادرار بیماران مبتلا به سندروم نفروتیک شامل پروتئین اضافی، به ویژه آلبومین است.
غذاهایی که بیماران مبتلا به سندروم نفروتیک باید محدود یا حذف کنند
غذاهای پر نمک
این یک حقیقت مسلم است که نمک مایعات را جذب می کند، به این معنی که نمک اضافی، بدن شما را وادار می کند تا آب بیشتری را در خود نگه دارد. در چنین شرایطی، کلیه ها در تنظیم و خارج کردن مایعات اضافی بدن با مشکل مواجه می شوند. بنا بر این، از کم بودن مقدار سدیم در رژیم غذایی خود اطمینان حاصل کنید، در غیر این صورت ممکن است باعث تجمع مایعات گردد و مشکلات کلیوی موجود را تشدید نماید. ویفرهای شور، ذرتها، پوست برخی حیوانات، چیپس سیب زمینی، غذاهای کنسرو شده (سوپ، سبزیجات، گوشت)، ترشیجات و آجیل شور نباید مصرف شوند چرا که حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند. هم چنین هنگام افزودن نمک به وعده های غذایی روزانه ی خود بسیار مراقب باشید.
ادامه دارد ...
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.