شیرین کننده های مصنوعی
هر کسی در دنیای امروزی در مورد گلوتن کربوهیدرات و شکر صحبت میکند اما باید توجه بیشتری به شیرین کننده های مصنوعی نیز داشته باشیم.چندی پیش گروهی از محققانمطالعه ای را انجام دادند. این مطالعه نشان میدهد زمانی که افراد شیرین کننده های بدون کالری را مصرف میکنند باکتری های درون روده به گونه ای تغییر پیدا میکند که راه را برای ایجاد دیابت نوع 2 هموار میسازد. با کمال تعجب افرادی که شیرین کننده مصنوعی مصرف می کنند بیشتر از سایر افراد در معرض توسعه دیابت قرار دارند.
ماهی های سرشار از جیوه
هر چیزی اگر به صورت متعادل مصرف شود بی ضرر خواهد بود اما یک استثنا در این باره وجود دارد و ان هم جیوه است. جیوه بیشتر در ماهی یافت میشود.اگر ماهی بزرگ باشد نشان میدهد که بیشتر در اب زندگی کرده است و جیوه بیشتری در بدن خود دارد. بیشتر افراد فکر میکنند که جیوه تنها بر روی سیستم شناختی انسان تاثیر میگذارد اما این ماده بر روی مخچه نیز اثر گذار است مخچه بخشی از مغز انسان است که تعادل هماهنگی و بینایی انسان را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر چه از تن ماهی استفاده میکنید ولی بیشتر لز یک بار در هفته از انن مصرف نکنید.
بیسکویت آماده
از مصرف بیسکویت های اماده یا خمیر پیتزای اماده خودداری کنید. اغلب اوقات اسید های چرب ترانس برای تولید این ترکیبات مورد استفاده قرار میگیرد. اگرچه بیشتر اسیدهای چرب ترانس ممنوع بوده یا حذف میشود اما هنوز هم مورد استفاده قرار میگیرد. این اسید ها موجب کوچک شدن مغز التهاب و ایجاد اختلال در سیستم انتقال عصبی میشود. مطالعات انجام شده نشان میدهد که این اسید ها میتواند اسیب بسیار جدی به مغز وارد کند.
نوشیدنی های شیرین
از خوردن نوشیدنی های شیرین اجتناب کنید زیرا سیستم تنظیم کننده مغز نمیتواند از عهده کالری های موجود در ان براید. نوشیدنی های شیرین گرسنگی را همانند غذاهای جامد کاهش نمیدهد. به همین خاطر مقدار بیشتری از این نوشیدنی ها مصرف میشود.غذاهای کامل مصرف کنید تمرینات ورزشی انجام دهید و از خوردن موادی همچون نوشابه صرف نظر کنید . گلوتن موارد موجود در یک رژیم غذایی بدون گلوتن این توصیه ها را در تمرینات عملی خود به کار ببرید.