پای پرانتزی باید قبل از سنین رشد اصلاح شود، چرا که با بالا رفتن سن این مورد باعث ایجاد عارضه در فرد شده که در نهایت عمل جراحی و تعویض مفصل را ضروری می کند.
پای پرانتزی در دو حالت نیاز به عمل جراحی پیدا می کند:
یکی در مواردی که ظاهر آن فرد را آزار می دهد. یکی در مواردی است که زانوی پرانتزی باعث ایجاد عارضه در وی می شود.
کسانی که علاوه بر پرانتزی بودن پا با خوردگی داخل زانو نیز مواجه می شوند ایجاد آرتروز در آنها تشدید می شود و در واقع آرتروز آنها پرانتزی بودن پاهایشان را تشدید می کند و پرانتزی بودن پاهایشان آرتروز را گاهی تا ۴۵درجه زاویه پاهای آنها تغییر می کند این سیکل معیوب عمل کردن زانوها را ضروری می سازد.
پرانتزی بودن پاها بیشتر به علل ارثی و خانوادگی ایجاد می شود اما تغذیه، کمبود ویتامینD و رعایت نکردن بهداشت زانو، آن را تشدید می کند. رعایت بهداشت زانوها افرادی که دچار پرانتزی بودن پاها هستند بهتر است از توالت فرنگی استفاده کنند و دو زانو، چهار زانو نشستن خود را به حداقل برسانند چرا که در دو زانو، چهار زانو نشستن ۸برابر وزن بدن به زانوها فشار وارد می کند؛ همچنین این افراد در انجام ورزش باید دقت داشته باشند که بهداشت زانوهایشان رعایت شود.
برای درمان زانوی پرانتزی می توان از از روش های غیر جراحی مانند کفش های اصلاحی زانوی پرانتزی نیز استفاده کرد. این کفش ها در شرکت تولید تجهیزات ارتوپدی فنی R&R تولید و عرضه می شوند.
زانوی پرانتزی از جمله مشکلات آزار دهنده ای است که برای رفع و درمان آن، می توانید به کلینیک طب فیزیکی دکتر علی فرخانی در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت هماهنگی با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 03132367465 اقدام فرمایید.