1- درد مستقیم تاندون زانو ( به طور مشخص تر درد در زیر زانو )
2- خشکی و چوب شدگی زانو، به خصوص در هنگام پرش، زانو زدن، چمباتمه زدن، نشستن و بالا رفتن از پله ها
3- درد زانو در هنگامی که زانو را خم می کنید
4- درد در عضلات چهار سر ران
5- ضعف در پا و ساق پا
1- اختلالات تعادلی
2- گرم شدن، حساسیت یا تورم اطراف قسمت پایینی زانو
آسیب دیدگی تاندون زانو نخست به وسیله یک سیستم درجه بندی مورد ارزیابی قرار می گیرد که در آن گستردگی آسیب دیدگی مشخص می شود (درجه بندی از 1 تا 5 به طوری که 1 به معنی احساس درد فقط پس از انجام فعالیت های شدید و درجه 5 به معنی درد ثابت روزانه و ناتوانی در مشارکت در فعالیت های ورزشی است). در زمان معاینه زانو، متخصص ارتوپدی یا جراحی زانو برای گزینش مناسب ترین و بهترین درمان آسیب تاندون، از شما می خواهد تا بدوید، بپرید، زانو زده یا چمباتمه بزنید تا سطح درد شما را مشخص نمایند. به علاوه عکس برداری به وسیله اشعه ایکس یا ام آر آی نیز ممکن است نیاز باشد. اقدامات درمانی متناسب با شدت جراحت می تواند طیفی از استراحت کردن و استفاده از بسته یخ تا عمل جراحی باشد.
1- استراحت و پرهیز از انجام فعالیت های ورزشی و انجام تمریناتی که در آنها پرش و ضربه کاهش یافته باشد
2- قرار دادن یخ روی زانوی آسیب دیده برای کاهش درد و تورم
3- استفاده از زانوبند یا بندهای حمایتی برای حفاظت از زانو و کشکک زانو. باندها روی تاندون زانو در زیر کاسه زانو بسته می شوند. زانوبند یا باند می تواند به کاهش درد و کشیدگی تاندون زانو کمک کند.
4- بالا نگه داشتن زانو زمانی که آسیب دیده است (برای مثال یک بالشت زیر زانوی خود قرار دهید)
5- مصرف داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن برای کاهش درد و تورم
1- انجام ورزش های کم برخورد برای کمک به تقویت زانو
2- برنامه توان بخشی که شامل تقویت عضلات، تمرکز بر گروه عضلات تحمل کننده وزن بدن مانند عضلات چهار سر ران و عضلات ساق پا باشد
3- تزریق های مخصوص برای کاهش حساسیت عصب ها و کاهش التهاب
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.