پارگی رباط های زانو مانند رباط ACL و PCL معمولا زمانی رخ می دهد که زانو با حرکتی ناگهانی و سریع می چرخد در حالی که کف پا همچنان روی زمین ثابت است. پارگی رباط های ACL و PCL همچنین می تواند بر اثر وارد شدن ضربه مستقیم به زانو باشد. در بین ورزشکاران، بازیکنان فوتبال بیش از همه دچار این آسیب می شوند، این در حالی است که هر کسی با هر سطح فعالیتی ممکن است بر اثر بروز اتفاق ساده ای مانند پریدن به شیوه ناصحیح، به این آسیب دچار شود.در صورتی که هرگونه علائمی در پی چنین فعالیت هایی ایجاد شود با مراجعه به جراح زانو یا متخصص ارتوپدی از احتمال آسیب یا عدم آسیب دیدگی رباط زانو اطمینان حاصل کنید.
پارگی رباط های زانو معمولا بر اثر یک حادثه ناگهانی ( مانند آسیب های ورزشی ، زمین خوردن یا تصادف) است. پارگی رباط موجب درد و بی ثباتی مفصل زانو و احساس خالی کردن زانو می شود. پارگی های رباط زانو به سه درجه1، 2 و 3 تقسیم می شود (از پارگی جزئی تا پارگی کامل) که تعیین درجه پارگی رباط بر اساس میزان باز شدن استخوان های مفصل زانو می باشد.
به طور کلی هر گونه پارگی رباط که موجب بی ثباتی و خالی کردن زانو در هنگام انجام ورزش یا انجام کارهای روزانه شود (ناتوانی عملکردی برای شخص ایجاد کند) می تواند موجب بروز درد بسیار شدید و همچنین ایجاد آسیب های دیگر به سایر ساختارهای مفصلی ( مینیسک و غضروف مفصلی) شود. چنین پارگی هایی معمولا برای درمان نیاز به انجام عمل جراحی دارند.
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.