#آنتی_بیوتیک_خونگی
عسل تازه و مرغوب - نصف پيمانه * زنجبيل تازه رنده شده - ۲ تا ۴قاشق مرباخوري * زردچوبه - ۲قاشق مرباخوري * ليموترش رنده شده - يک عدد * فلفل سياه - به مقدار لازم
تمامي مواد را در کاسه اي مخلوط کنيد. * پس از چشيدن و در صورت نياز، زنجبيل يا زردچوبه رو اضافه کنين. طعم اين معجون تند است و فقط چند قاشق آب اضافه کنين. * مخلوط را در ظرف شيشه اي نگهداري کنيد،هر بار یک قاشق ازاين مخلوط رو با یک فنجان آبجوش مخلوط کنید و سرساعت مشخص سه بار در روز مصرف کنید به چاي هم میتونین اضافه کنين.