گندم :
گندم پرطرفدارترین و البته پرمصرف ترین محصول غله در جهان و به ویژه در ایران است.هم از خود گندم در تهیه بسیاری از غذا ها استفاده میشود و هم از ارد ان.ارد گندم مهمترین و اصلی ترین ترکیب در تهیه انواع نان شیرینی کیک و بسیاری دیگری از مواد غذایی است.
جو :
جو یا همان سلطان فیبر یکی دیگر از اعضای مهم خانواده غلات است که در تهیه بسیاری از غذاها استفاده میشود.جو به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث بهبود حرکات دستگاه گوارش و بهبود و درمان یبوست میشود.علاوه بر ان میتواند در پایین اوردن سطح کلسترول خون نقش بسزایی ایفا کند.
جو دو سر پرک :
جوی دو سر غله ای رژیمی با فیبر بالا و حاوی انتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و غنی از املاح معدنی است. فیبر این غله رژیمی به دو صورت محلول و غیر محلول است.جوی دو سر دارای خواص متعددی است که مهم ترین انها کمک به کاهش وزن کاهش سطح کلسترول خون کاهش سطح فشار خون کمک به درمان یبوست و...است.
ذرت :
یکی دیگر از مهم ترین اعضای خانواده غلات ذرت است که پس از گندم بیشترین اراضی کشاورزی را در جهان به خود اختصاص داده است. ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است و منبع خوبی از فیبر محسوب میشود. ذرت میتواند به فرم دانه ای خوشه ای(بلال) بو داده شده (پاپ کورن)یا به فرم ارد ذرت در تهیه بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.