خوردن نان با غلات سنتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش وزن ، کلسترول و قند خون کمک کند . در مقایسه با انواع غلات جدید تر که اغلب به شدت تصفیه شده اند ، غلات سنتی دارای آنتی اکسیدان و مواد ضد التهابی هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین های مفید(B) و( E)، مواد معدنی (به عنوان مثال، منیزیم، آهن، پتاسیم)، هستند که در برابر بیماری های مزمن محافظت کننده می باشند.
هر دو کلسترول تام و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول مضر، و سطح قند خون ، پس از 2 ماه مصرف نان های با غلات سنتی ، صرف نظر از اینکه آنها ارگانیک و یا به طور سنتی کشت شده بودند ، کاهش می یابد. در مقابل، تفاوت معنی داری در بیماری های قلبی عروقی پس از خوردن نان با غلات جدید دیده نشد. علاوه بر این، افزایش قابل توجهی در گردش سلول هایی که ترمیم رگ های خونی آسیب دیده را به عهده دارند پس از مصرف نان های با غلات سنتی مشاهده شد.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید.
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.