خوراکی های مفید برای بیماران قلبی
از گذشته تا به حال در مورد فواید گردو صحبتهای بسیاری کرده ند و تحقیقات هم نشان داده که مصرف ۴۵ گرم گردو بـه عـنوان بخشی از رژیم کم کلسترول به شرط اینکه کالری دریافتی افزایش پیدا نکند، باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی میشود.مصرف رژیم حاوی مقادیر بـــالای مغزها خطر مرگ قـلبی ناگهانی را کاهش میدهد. علاوه بر این، بســیاری از مطالعات بیان میکنـند که مصرف مقادیر زیاد این مواد (مواد حاوی اســیدهای چرب امگا ۳) خطر حمله قلبی و انسداد سرخرگها را تا ۷۰درصـد کاهــــش میدهد.اثرات جلوگیریکننده و درمانی گردو ثابت شده است. پژوهشگران تاکید دارند که گردو به دلیل داشتن مقادیر معتنابهی از اسیدهای چرب با چند پیوند غیراشباع چربیهای خون را بهبود میبخشد و در کاهش دیگر عوامل خطرساز درخصوص قلب و عروق نقش دارد. نتایج این تحقیق همچنین گردو را منبع مهم فیبر، منیزیم، ویتامینB و E و دیگر آنتیاکسیدان ها معرفی میکند.
پژوهشگران با انجام تحقیق روی ۳۶۵ داوطلب که ۱۰ تا ۲۵ درصد از کالری روزانه مورد نیاز خود را طی ۲۴ هفته از گردو بهدست میآوردند به این نتیجه رسیدند که هر چه افراد مقادیر بیشتری از گردو را در رژیم غذایی خود مصرف کنند به همان میزان کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا میکند.این گروه از محققین تاکید دارند که اگرچهگردو خود از منابع مهم چربی بهحساب میآید، اما در عین حال کاهشدهنده عوامل موثر در بیماریهای قلبی- عروقی است. پیش از این نتایج پژوهشهای مختلف نشان داده بود که مصرف گردو خطر ابتلا به سندروم متابولیک، مجموعهای از نشانههای ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد. گردو طبیعتی گرم داشته، تصفیه کننده خون است و سبب تحریک جریان صفرا میشود.
پسته و بیماری قلبی :
پسته ریسک بیماری قلبی و عروقی را بصورت قابل توجهی کاهش می دهد.گنجاندن پسته در رژیم غذایی می تواند از خطرابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و تنگ شدن شریان های قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.تحقیقات جدید نشان می دهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا ۲۸ گرم پسته در روز مصرف کرده اند، میزان کلسترول خون آنها ۸ / ۴ درصد کاهش یافته است.با مصرف پسته سطح کلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت کم تا ۱۱ /۶ درصد کاهش می یابد.پژوهش ها نشان می دهد که پسته، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می دهد. محققان می گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداکسیدانت لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.
خواص پسته و فواید مفید آن :
۱- پسته در مقایسه با دیگر آجیل ها، دارای مقدار کمی کالری و چربی اشباع، بدون کلسترول،و برای کمک به جذب ویتامین های A, E, Dو Kبسیار موثر است.
۲- پسته یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است.
ادامه دارد...
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.