۶. جینسینگ
این ادویه به خاطر کاربردش در بالا بردن انرژی و شفافیت ذهن یکی از اجزای رایج نوشیدنیهای انرژیزا است. فواید آن فراتر از بالا بردن استقامت بدنی است و همچنین مانع از آن میشود که انرژی در بدنتان به صورت سلولهای چربی ذخیره شود. ترشح انسولین، که جینسینگ باعث تحریک آن میشود، نقش مهمی در کاهش وزن دارد.
نحوه مصرف: آسانترین روش مصرف جیسینگ، مصرف آن به همراه نوشیدنی، بهصورت کپسول و پودر است. همچنین میتوان این ریشه را به صورت خام یا پخته در سوپ یا خوراکیهای این چنینی خورد. پودر آن معمولا روی گوشتها، سالادها و در چای ریخته میشود.
۷. قاصدک
قاصدک، که خیلیها آن را یک علف هرز سمی میدانند، در واقع یک مکمل کاملا خوراکی برای کاهش وزن است. قاصدک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، پتاسیم، و منیزیم است. خواص ادرارآور آن باعث میشود به سرعت وزن کم کنید، هرچند بیشتر آن وزن آب است.
نحوه مصرف : برگهای خشکشده و پودر آن معمولا در یک چای داغ و انواع دیگر نوشیدنیها ترکیب میشود. همچنین قرص آن نیز وجود دارد که بلعیدن آن آسان است. میتوان برگهای تازهی آن را به سالاد اضافه کرد.
۸. زردچوبه
زردچوبه ستون اصلی بسیاری از غذاهای هندی مانند کاری است و فواید شگفتانگیزی برای سلامتی دارد. پزشکان آن را برای تسکین استرس، پاکسازی کبد، پایین آوردن کلسترول، و به عنوان یک ضدعفونیکنندهی طبیعی توصیه کردهاند. کورکومین موجود در زردچوبه مقاومت بدنتان را به انسولین خنثی میکند، و احتمال ذخیرهی چربی یا ابتلای شما به دیابت را کم میکند.
نحوه مصرف: میتوان زردچوبه را مانند بسیاری از ادویههای دیگر به صورت قرص و پودر خریداری کرد. این ادویه افزونهای فوق العاده برای غذاهای دریایی و خوراکهای مرغ است. همچنین ترکیب آن با عسل و لیمو دمنوشی برای مبارزه با چربی است.
۹. زیره
این ادویه میتواند حافظه و تمرکز را بهبود ببخشد، از گاز معدهی زیاد و نفخ جلوگیری کند و به جسمتان کمک کند مواد مغذی سالم را جذب کند. مقادیر زیاد آهن موجود در آن به گوارش سالم کمک میکند و آنزیمهای سوخت و ساز را زیاد میکند.
نحوه مصرف: کوچک بودن دانهی زیره و طعم تند آن باعث میشود برای غذاهایی به سبک جنوب امریکا مانند تاکو و و مرغ فوقالعاده باشد. ترکیب آن با سبزیجات پخته، چای داغ، و خوراک لوبیا عالی میشود.
۱۰. دارچین
آنچه بیشتر آدمها نمیدانند، مجموعهی گستردهی فواید دارچین است. پودر دارچین سرشار از آهن، کلسیم، فیبر، و منگنز است. این مواد معدنی به پیشگیری از زخم معده، درمان عفونت، و پایین بودن قند خون کمک میکنند. دارچین گلوکز میسوزاند تا از ذخیرهی چربی جلوگیری کند و به گوارش غذا کمک میکند، به نحوی که باعث میشود مدت بیشتری احساس سیری کنید.
نحوه مصرف: دارچین را در قهوه، دستورهای شیرینی و کیک، آب داغ و عسل، یا در غلات صبحانه/ بلغور جو دو سر امتحان کنید. سعی کنید از ترکیب شکر و دارچین اجتناب کنید، چون حاوی کالری اضافی بسیار زیاد است.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .