درمان ایمپلنت دندانی از چه مراحلی تشکیل شده است ؟
درمان ایمپلنت دندانی شامل دو مرحله جراحی کاشت ریشه مصنوعی و پروتزی (تاج دندانی) می باشد . که ابتدا پزشک معالج (جراح) کاشت ریشه مصنوعی را انجام میدهد و پس از جوش خوردن ریشه مصنوعی ( که اصطلاحاً به آن osseointegration می گویند ) ، امکان انجام مرحله پروتزی وجود دارد (در بعضی موارد با توجه به شرایط ناحیه درمان امکان انجام هر دو مرحله در یک زمان وجود دارد )
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط اطراف ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید .
آیا ایمپلنت دندانی مانند دندان طبیعی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی چه طبیعی که به حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد می توانند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و ... شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش مؤثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
آیا برای کاشت ایمپلنت دندانی نیاز به گروه خونی خاصی است ؟
تمام گروه های خونی بدون هیچ محدودیتی امکان درمان با ایمپلنت دندانی را دارند .
برای کاشت ایمپلنت دندانی تراکم استخوانی فک بالا بهتر است یا فک پایین ؟
استخوان در فک پایین متراکم تر از فک بالا می باشد و به همین دلیل مدت زمان نیاز به جوش خوردن استخوان به ایمپلنت دندانی فک پایین کوتاه تر از فک بالا میباشد .
اگر ریشه مصنوعی یا ایمپلنت دندانی از دست رفت چه کاری باید انجام داد؟ آیا امکان جایگزینی مجدد وجود دارد ؟
نگران نباشید در صورت هر گونه مشکلی امکان رفع آن در همان موقع یا پس از طی کردن زمان برای ترمیم ناحیه وجود دارد ، به پزشک معالج خود اطمینان کنید او هر کاری که بتواند برای شما انجام میدهد .
ادامه دارد ...
سوالات رایج در مورد ایمپلنت
سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول
سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم
سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت سوم