آیا مسواک یا خمیر دندان مخصوصی برای ایمپلنت دندانی نیاز میباشد ؟
نیاز به مسواک یا خمیر دندان مخصوص ندارد ولی باید از نخ دندانی که امکان تمیز کردن ناحیه بین تاج ایمپلنت دندانی و دندان مجاور را میدهد مثل روکش های دندانی ( SUPER FLOSS ) استفاده شود .
آیا ایمپلنت دندانی عوارض نیز دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچ گونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
چرا کاشت ایمپلنت دندانی در بعضی مطبها توسط یک پزشک و در بعضی مطبها توسط یک تیم درمانی صورت میگیرد؟
معمولاً در مواردی که کار ساده تر و راحتتر باشد می تواند توسط یک پزشک معالج انجام بگیرد اما در اکثر درمانها نیاز به مشارکت تیم درمانی ( اعم از جراح و متخصص پروتز دندانی ) برای ارائه طرح درمان مناسب بسته به شرایط بیمار وجود دارد ، بهترین مشورت را پزشک معالج می تواند به شما ارائه نماید .
به ازای هر دندان چند ریشه مصنوعی باید کاشته شود ؟
بدیهی است هر دندان یک ریشه مصنوعی لازم دارد و دندانهای چند ریشه با اینکه کار اصلی جویدن را بر عهده دارند و فشار بیشتری به آنها وارد میشود ولی فقط نیاز به کاشت یک ریشه مصنوعی دارند ، در پایان بر روی هر ریشه کاشته شده تاج دندانی بر حسب اندازه دندان از دست رفته سوار میشود و بیمار از نظر ( فانکشن ) عمل جویدن به حالت نرمال باز میگردد ، البته که ملاحظات زیبایی نیز برای رضایت بیمار همیشه اولین قدم میباشد .
نوع رنگ ایمپلنت با دندان طبیعی فرد همخوانی دارد ؟
بله . پس از مرحله جوش خوردن ایمپلنت دندانی با استخوان ، مرحله قالبگیری ( پروتزی ) مشابه یا روکش های دندانی شروع میگردد که در آن رنگ ، اندازه تاج ایمپلنت دندانی با نظر پزشک و بیمار تعیین می شود و در این مرحله بیمار میتواند نظر خود را بیان کند .
با کاشتن ریشه مصنوعی ایمپلنت دندانی در کنار دندان طبیعی ، آیا مشکل یا فشاری به دندان طبیعی وارد میشود؟
خیر . اصلی ترین هدف در درمان ایمپلنت دندانی این است که هیچ گونه صدمه یا آسیبی به دندانهای مجاور وارد نشود و در عین حال جایگیزین مناسبی برای دندان از دست رفته باشد .
آیا احتیاج به بستری شدن یا بیهوشی دارد ؟ یا در مطب دندانپزشکی قابل اجرا است ؟
مانند بقیه جراحی هایی که در حفره دهان در مطب دندانپزشکی با رعایت اصول بهداشتی و کنترل عفونت انجام میشود ، صورت میگیرد و در موارد خاصی نیاز به انجام در بیمارستان میباشد .
سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول
سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم
ادامه دارد ...