خوردن موادغذايي سالم و متنوع ميتواند سفيدشدن موي سر را به تعويق بيندازد. البته افرادي که بخشي از موهايشان بهصورت ژنتيکي سفيد ميشود، خيلي نميتوانند با مصرف موادغذايي اين روند را کنترل کنند، اما براي پيشگيري ميتوان موادغذايياي که داراي روي بيشتري است، مصرف کرد؛ مثلا مصرف گوشت قرمز ميتواند کمککننده باشد. مصرف مواد غذايي سرشار از ويتامين B نيز ميتواند در پيشگيري از سفيد شدن مو نقش داشته باشد. موادغذايي دريايي نيز تا حدودي از سفيد شدن مو جلوگيري ميکند.
افرادي که کمخون هستند، بيشتر در معرض اين مشکل قرار ميگيرند چون خونرساني آنطور که بايد به موي سر انجام نميشود براي همين بهتر است طي آزمايشهايي به اين مسئله پي ببريم و بعد با مصرف موادغذايي خودمان را درمان کنيم.
مسئله ديگري که ميتوان به آن اشاره کرد، تاثير شامپوها در اين مورد خاص است؛ مثلا شامپوهايي که چربي مو را از بين ميبرند و آن را خشک ميکنند، احتمال سفيد شدن زودهنگام مو را بالا ميبرند بنابراين بايد در انتخاب شامپو دقت داشت.
موضوع ديگر اين است که استرس بسيار روي پوست و مو اثر ميگذارد براي همين ممکن است يک فرد بر اثر يک اتفاق و خودخوري يکشبه به اصطلاح پير شود. براي همين در وهله اول توصيه ميشود که استرسها را کنترل کنيم و سپس با خوردن موادغذايي طبيعي آرامش را در خودمان ايجاد کنيم.
نقل از هفته نامه سلامت