کاکائو يا ميوه: مسئله اين است!
کاکائو مي تواند براي قلب مفيدتر از ميوه باشد. بر اساس مطالعاتي که اخيرا در ايالات متحده ي آمريکا انجام گرفته، کاکائو براي قلب مفيدتر از برخي ميوه هاست چون حاوي آنتي اکسيدانهاي بيشتري است.
بدون شک شنيدن اين خبر براي افرادي که طرفدار پر و پا قرص کاکائو هستند و يا آنهايي که به خواندن «روزانه 5 واحد ميوه و سبزيجات ميل کنيد» مندرج در روزنامه هاي پزشکي آلرژي پيدا کرده اند خبر بسيار خوشحال کننده ايي است. زيرا بر اساس پژوهشي که اخيرا در مجله ي آمريکايي Chemistry Central Journal به چاپ رسيده است، کاکائو در مقايسه با برخي ميوه ها براي قلب مفيدتر است و محققان دليل اين امر را سرشار بودن کاکائو از آنتي اکسيدانها بويژه پولي فنول و فلاونوئيدها ذکر مي کنند.محققان براي دست يافتن به اين نتيجه، دست به مقايسه ي تاثير شکلات سياه و آب ميوه هاي تازه ايي از قبيل آب زغال اخته ، آب انار و ... زده و به اين نتيجه رسيده اند که در بين تمام اين ميوه ها فقط آب انار نسبت به شکلاتي که 60 درصد کاکائو دارد، داراي آنتي اکسيدان بيشتري است. البته گفتني است اين نتيجه مربوط به شکلات سياه مي شود. از آنجایی که نقش شکلات سیاه به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود پوست نیز مشخص شده خوردن آن به منظور جوانی پوست نیز توصیه میشود.البته انواع آب ميوه ها براي سلامت بدن مفيد بوده و مصرف آنها يک ضرورت محسوب مي شود. توصيه محققان و پزشکان اين است که براي لذت و حفظ سلامتي خود هم ميوه ميل کنيد و هم شکلات!