رژيم غذايي ضد سرطان روش مهمي در جهت كاستن از خطر ابتلاي به سرطان است كه ميتوان با استفاده روزمره از اين مواد تا حدودي از خطر ايجاد سرطان كاست . انجمن سرطان امريكا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزي و ميوه و مصرف مقادير متناسب مواد غذايي ديگر را كه بتواند وزن مناسب را حفظ كند توصيه ميكند. از طرف ديگر محققين برخي مواد را در جهت پيشگيري از سرطان موثر ميدانند كه از امروز به مواردي از ان اشاره میشود.
مطالعاتي نشان داده اند كه انهايي كه بيشتر سير ميخورند كمتر دچار انواع مختلف سرطان ميشوند خصوصا در دستگاه گوارش ( مري-معده و روده بزرگ ). بنظر ميرسد مواد موجود در آن از فعاليت و اثر مواد ديگر ايجاد كننده سرطان جلوگيري ميكند.معلوم نيست چه مقدار از اين ماده بايد استفاده شود ولي بنظر ميرسد كه یک عدد سیر در روز کافی باشد.
انواع توت فرنگی،توت سیاه ،تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید می شوند واصطلاحا رادیکالهای آزاد نامیده می شوند را خنثی کنند.این رادیکالهای آزاد می توانند سلولهای بدن را صدمه بزنند.مواد موجود در این میوه ها همچنین از رشد و انتشار سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند. پس اگر میخواهید از فواید این میوه ها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید رورانه یک مشت پر از آنها میل کنید.
ادامه دارد