پیوند مو در میان آقایانی که طاسی سر را تجربه کرده اند، مثل جراحی بینی در میان خانمها طرفدار دارد.
با پیشرفتهای علمی جدید، داشتن موهای طبیعی و قابل رشد برای افراد دچار طاسی امكان پذیر شده است. در این روش یك نوار از موهای دایمی پشت سر برداشته میشود و سپس با استفاده از روشهای خاصی به قطعات میكروگرافت (حاوی 1 تا 3 مو) و مینی گرافت (حاوی 3 تا 8 مو) تقسیم میشود. این قطعات در نواحی بدون مو یا كم موی جلوی سر كاشته میشوند. پیوند میكروگرافت میتواند موجب ایجاد خط موی كاملا طبیعی در جلوی سر شود.
بسته به شدت طاسی سر، از 1000 تا 4000 یا بیشتر تار مو كاشته میشود تا تراكم مناسبی از موها در این ناحیه ایجاد شود. در صورت طاسی شدید ممكن است بیش از یك جلسه برای ایجاد پوشش مناسب موها لازم باشد. موهای پیوند شده اغلب طی 18 تا 22 هفته پس از عمل، شروع به رشد كرده و در تمام طول عمر به رشد خود ادامه میدهند.
استفاده از كاشت مو به وسیله لیزر CO2 یا Er تا Yag موفقیت چندانی نداشته است. همچنین كاشت مو به روش پانچ گرافت و استفاده از روش كاشت اتوماتیك توسط دستگاه كاشت مو (سیستم بازگردانی خودکار مو ) امروزه در دنیا كنار گذاشته شده و همچنین توسط انجمن تخصصی پوست و وزارت بهداشت به دلیل مشكلات فراوانی مطرود گشته است.
در حال حاضر استفاده از اسلیت گرافت و پیوند مو به روش فولیكولاریونیت رایج است كه در این روش میتوانیم تراكم مناسب و ظاهر بسیار زیبا و طبیعی از موهای سر را داشته باشیم. روش F.U.E هم برای افرادی كه پشت مو (donor) مناسبی ندارند، به صورت محدود كاربرد دارد.
به خاطر خطرات آن.
در حقیقت، یکی از پیشرفتهای جدید در زمینه ی كاشت مو این بوده كه در ناحیه دهنده ی مو، از روشهای میكروسكوپی و تهیه F.U استفاده میشود و در ناحیه كاشت مو، موها با دقت و ظرافت توسط اسیلت كاشته میشوند و این روشی است كه تمامی متخصصان ماهر این رشته انجام میدهند و نتایج بسیار خوب و رضایت بخشی داشته است.