سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام و خسته نباشید دختر 22ساله هستم. دورچشمام گود و تاحدی کبوده. همچنین دور محوطه لبام. که باعث شده پوست صورت دورنگ بشه میخاستم بدونم راهی هست که بشه درمان کرد؟ پزشک بهم کرم تجویز کرد ولی هم تیرگیا بدتر میشه هم جوش میزنم باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است معمولا این تبپ پوستی با درمان خیلی تفاوتی نمیکنند . فقط توصیه میکنم ضد آفتاب استفاده نمایید که بد تر نشوید برای درمان گودی زیر چشم اگر تمایل داشته باشید می توانید از تزریق ژل استفاده کنید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر دو سوال داشتم ، یکی اینکه من یک پوست تقریبا همانند TAN ( قهوه ای مایل به زرد ) دارم که در اثر تابش آفتاب طی یک مدت ایجاد شده آیا دوباره به رنگ سفید برمیگردد یا نه ؟؟ و سوال دومم اینه که دور چشمم مدتی هست خیلی سیاه شده ( از وقتی پای کامپیوتر زیاد میشینم ) آیا ربطی به زیاد با کامپیوتر کار کردن در یک فضای تاریک داره و چطور باید درمانش کرد ( اگر کرم دور چشم خاصی مد نظرتون هست لطفا بگید ! ) ؟ ممنون که پاسخ میدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برمیگردد ولی زمان میبرد معمولا چروکهای دور چشم به عوامل زیاد ی مثل سن و آفتاب و غیر ه بستگی دارد ولی به کامپیوتر ارتباطی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.آقای دکتر من آکنه های شدیدی از نوع کیستی روی صورتم میزدم.بعد از اینکه به دکتر مراجعه کردم قرص روآکوتان تجویز کرد.من به مدت 6 ماه مصرف کردم و الان هیچ جوشی ندارم ولی جای بعضی از جوش ها به صورت فرورفتگی بر روی صورتم باقیمانده.خواستم بپرسم که میتوانم برای درمان جای جوش ها لیزر کنم.در ضمن آخرین قرص روآکوتان را 3 ماه پیش مصرف کردم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله از نظر کتابی باید فاصله ۶ ماهه باشد ولی ۳ ماه هم مشکلی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقاي دكتر خسته نباشيد من چند سال پيش ابله مرغان گرفتم كه جاي ان روي پيشانيم باقي مانده دكتركه رفتم گفت به خاطر سفيدي پوستم جاش ميمونه به نظر شما ليزر فايده اي ندارد؟؟ شما چه راهي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ جاي جوشم تقريبا بزرگه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر جای آن به صورت گودی است با لیزر بهبود دارد. سفیدی پوست برای لیزر کردن نکته مثبت است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست آبله مرغان لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خدمت آقای دکتر.میخاستم خواهش کنم راهنماییم کنید من دختری 31ساله مجردهستم موهام چندوقته که ریزش پیدا کرده و نازک شده و زود سفید شدن.مجبورهستم ازرنگهای شیمیایی استفاده کنم.و خواهش دارم دارویی که زود تاثیر باشه (قیمتش مهم نیست)که سریعا جلوی موهای من را پرپشت کنه معرفی کنید.قبلا به شما ودکتر فقیهی مراجعه کردم فقط قرص آهن به من دادید وشامپو ریزش موهام متوقف شد.اما من دوست دارم موهای جلوی سرم از حالت تنکی دربیاد.کلا ارثی موهام تنک وخالی هست.برام مقدور نیست به مطب مراجعه کنم.لطف کنید اگر داروی خاصی برای پرپشت شدن مو سریع هست به من معرفی کنید.باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

داروی سریع که نه ولی اگر آهن خونتان کافی باشد مصرف طولانی مدت مینوکسیدیل ۲٪ برای شما مفید است [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید من پسرم و 24 سال سن دارم وقتی صورتم رو اصلاح میکنم روز بعد از اصلاح وقتی بخوام صورتم رو بشورم صورتم جوش میزنه من چند روز صورتم رو نمیشورم تا جوشها برن ولی الان بدتر شده و بعضی جاههای دیگه ی صورتم هم جوش میزنه و جای بعضی هاشون که کنده شدن لکه زده من تو صورتم نه جوش داشتم نه لکه ولی الان صورتم خراب شده آقای دکتر لطفا خواهش میکنم اگر میشه جواب منو بدین چون صورتم خیلی ناراحتم کرده خیلی ممنون آقای دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین درمان استفاده از محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین بعد از اصلاح است [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر من دانشجوی پزشکیم ولی در آینده روم نمیشه برم تخصص پوست بخونم انقدر که صورتم چاله چوله جوش داره و فرو رفتس...سه بار لیزر کردم و سه بارم سابسیژن که کاملا بی فایده بوده ...تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم هرچند موقتی باشه ...حالا سوالم اینه که ماندگاریش چقدره؟و این که کاملا برگشت پذیره یا یه درصدیش میمونه...هزینش برای دو طرف صورت؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی اگر لیزر و ساب سیژن برای شمابی اثر بوده است تزریق چربی فقط صورت شما را تپل تر میکند و ضایعات تغییر زیادی نمیکند. به نظر من زیر نظر پزشک متبحر تر همان لیزر و ساب سیژن را انجام دهید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن لیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

چند سالیه که لبهام به شدت خشک شدن وپوسته پوسته میشن وپوسته هاهرچندروز کنده میشن بعدکنده شدن روی پوست همون نواحی لبم دوباره خشکی میزنه این روند مدام تکرار میشه واین روند پوست لبم رو نازک کرده.این مشکلم از سالی شروع شد که فشار عصبی واسترس زیادی بهم وارد شد الان هم هر موقع تحت استرش و فشار روانی قرار میگیرم تشدید میشه از کرم و بالم روغن زیتون و ...مصرف کردم اما برطرف نشد- ازمایش خون تیروئیدو هورمون دادم گفتن نرماله جایی خوندم قارچ ها و باکتریها ممکن هست دخیل باشند من چون عفونت قارچی واژن دارم اونهم با استرس عود میکنه دیدم این دو میخوره به قارچی ویا میکروبی بودن بدنم.لطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در کنار مصرف بوم لب دقت کنید که زیاد به لبتان زبان نزنید و هر موقع خشک شد از بوم استفاده کنید از طرف دیگر پوسته های آن را نکنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر. من دخترم و 24 سالمه. می خواستم بپرسم که برای از بین بردن دائمی مو، اگه فواصل بین جلسات لیزر منظم نباشه، مثلا بین جلسه دوم و سوم و ... 3 یا 4 ماه طول بکشه، تاثیری در از بین رفتن دائمی موها داره؟ اصلا امکان داره، موهایی که با استفاده از لیزر از بین رفته، 2باره در بیاد؟ آیا لیزر الکساندریت و یا دیود می تونه تا آخر عمر موها رو از بین ببره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر منظم باشد بهتر است ولی اگر فاصله ای ایجاد شود اثر زیادی ندارد اگر مشکل هورمونی داشته باشید یا بعد پیدا کنید بله نوع لیزر مهم است ولی تنظیم پارامترها توسط پزشک هم بسیار اهمیت دارد. اگر لیزر خوب انجام شود و مشکل هورمونی نباشد بله تا اخر عمر از بین میرود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ببخشید من یک مرد 28 ساله ام. حدود 10-11ساله که صورتم جوش میزنه، چندین بار هم به پزشک رجوع کرده ام ولی مؤثر نبوده. بعضی مواقع برای 2-3 ماه کم میشه یا جوش نمیزنه ولی مجددا شروع میشه. چند سالی هم هست که علاوه بر صورتم، پشتم(کمر و شانه) و همچنین پوست سرم(بیشتر وسط سر) هم جوش میزنه (مخصوصا جوشهای سرم وقتی روش کنده میشه خون خشکیده است). ضمناً جوشهام به بادمجان، ترشی و تخمه آفتابگردان حساسیت داره(طوری که اگر اینها را مصرف کنم پوست صورتم احساس گرمی میکنه و احساس میکنم بعد از مصرف آنها جوشهام بیشتر میشه). چه کار کنم که برا همیشه از این جوشها راحت بشم. باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید زیر نظر پزشک قرص راکوتان مصرف نمایید. برای همیشه راحت میشوید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید. پسری 18 ساله هستم. مو های سرم کامله و ریزش مو در خانواده ما ارثی نیست. ولی من دور و برم زیادی موی ریخته شده میبینم. ولی همونطور که گفتم مو دارم. میخواستم بدونم میشه الان که سرم مو داره با روش هایی مثله تغذیه یا شامپو و چیزای روتین مثله اینا از این ریزش جلو گیری کنم؟ اگه میشه لطفاً راهنماییم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر تعداد ریزش شما کمتر از 100-150 عدد در روز است شما ریزش ندارید. اگر زمینه ارثی ندارید بعید است در آینده ریزش پیدا کنید. از نظر تغذیه مصرف میوه و سبزی تازه و دقت در آینکه آهن بدن شما کم نشود مهم است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشد.پسری 24 سالمه ام به علت تصادف قسمتی از صورت بخیه خورد. تا حالا 2 بار co2 کردم ولی زیاد تغییری مشاهده نکردم از کرم استراتامد و ضد آفتاب هم استفاده میکنم ولی زیاد تغییری ندیدم توی لک و قرمزی.شنیدم پماد callibelle کرم ضد لک فاقد هیدروکینون هست که لکه ها رو بدون بازگشت از بین میبره.میخواستم بدونم درسته؟پیشنهاد شما چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر قرمزی دارد لیزر عروقی باید انجام شود اگر لک دارد شاید لیزرفرکشنال شاید هم درمان دارویی مثل کالیبل موثر باشد. باید معاینه شوید تا نظر دقیقی بدهم [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام بنده پسری 23 ساله هستم ، سال پیش بر اثر تصادف صرم ضربه و در نهایت بخیه خورده بود ولی بعد از ان اتفاق موهای من خیلی ریزش داره و کم پشت شده به اصطلاح عامیانه موهام پریده میخاستم بدونم اخه درمانی ، راهی برای رشد کردن دوباره و چیزی که دیگه نزارم موهام بره و کچل شم هست ؟ با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا موهایی که در اثر هر استرسی ریخته میشود بعد از حدود یکسال بر میگردد ولی اگر این طور نیست باید داروهای تقویتی استفاده نمایید ولی حتما زیر نظر پزشک باشید شاید ریزش شما علت دیگری داشته باشد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو تقویت مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید به شما دکتر می خواستم بدونم وقتی لیزر فراکشنال انجام می دم صورت به شکل نقطه‌ای زخم می شه یا دستگاه شما با بقیه فرق داره چون تو مطالتون نوشته شده بود که این طور نیس ضمناً اگه زخم می شه چند روزه خوب می شه چون به سر کار می رم می خوام بدونم چند روز طول می کشه ضمناً من لیزر فراکشنال را برای اسکار روی صورت امی خوام انجام بدم با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا زخم به همان شکل نقطه ای است مگر اینکه شدید انجام شود ۳-۷ روز حالت زخمی دارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من زنی 30 ساله هستم که 3 سال است ازدواج کرده ام . می خواستنم بدانم دلیل تغییر رنگ ناحیه تناسلی از صورتی به تیره و کبودی چه می تواند باشد ؟ آیا ممکن است در اثر خودارضایی که قبل از ازدواج داشته ام باشد ؟یا طبیعی است اگر نه آیا راهی برای درمان وجود دارد ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی معمولا پوست ناحیه تناسلی تیره تر از سایر نقاط بدن است. در طی بارداری نیز این ناحیه تیره تر می شود. می توانید از لوسیونهای روشن کننده گیاهی استاندارد با تجویز متخصص پوست در این ناحیه استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر من دختری 26 ساله هستم و برای موهای زائدم به پزشک غدد مراجعه کردم تقریبا 7 سال است که این مشکل را دارم و مبتلا به پلی کیستیک بودم و پرولاکتین بالا ولی به دلیل ناراحتی زیادی که قرص های سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون در من بوجود می آورند نمی تونم قرص بخورم . شما در کنار مصرف اسپیرونولاکتون مصرف مارلون را تجویز می فرمایید یا مصرف یاسمین را؟ عوارض کدام کمتره؟ در کاتالوگ یاسمین و اسپیرونولاکتون نوشته پتاسیم را بالا می برد آیا مصرف همزمان برای قلب ضرر ندارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به واژه نامه باروری- قرص یاسمین-مراجعه کنید . مصرف همزمان اسپرونولاکتون با قرص یاسمین به دلیل اثر نگهدارنده پتاسیم توسط پروزسترون قرص و نیز اسپرونولاکتون به دلیل عوارض قلبی هرگز پیشنهاد نمی شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام توروخدا جوابمو بدین من دختر 21 ساله هستم.تازگیها خیلی زود زود پریود میشم.البته از اول هم خیلی قاعدگی منظمی نداشتم .یعنی فاصله بین قاعدگیم متغیر بود.ولی الان 2 اسفند.14 اسفند و دوباره 25 اسفند پریود شدم.قبلا هم یکی دوبار اتفاق افتاده بود که تو یه ماه دوبار پریود شم ولی ایندفعه.... به غیر از این هیچ مشکلی ندارم مثل چاقی.پرمویی و...واز هیچ گونه قرص و داروویی استفاده نمیکنم فقط تتراسایکلین برا جوشام میخوردم که ماه اخرشه.تورو خدا بگین من مشکلی دارم؟چیکار کنم؟من فعلا نمیتونم به دکتر مراجعه کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است علت این امر استرس باشد ولی ابتدا باید علل جسمی رد شود برای این کار بهترین کار بررسی جهت انجام سونوگرافی و بررسی سایر علل بی نظمی پریود است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر عزیز عادتهای خانم من بین 27و28 روز هست یعنی شروع 24دی نود وشروع عادت بعدی 22بهمن میخواستم بدونم چه روزهایی تخمک گذاری بیشتر است و شانس بارداری زیاد؟و طریقه مصرف قرص ضد بارداری با توجه به سیکل عادت یاد شده چگونه می باشد با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در روزهای 12 سیکل به بعد احتمال تخمکگذاری بیشتر است برای اطلاعات بیشتر به همراه همسرتان مطلب قرصهای پیشگیری از بارداری را در سایت مطالعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.دوستی دارم که در25 روزگذشته 3بارسکس داشته اند وحالاآزمایش ایدزداده .میشه بگیدچندروزپس ازسکس میشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، اولین تستها ی HIVمعمولا 6 هفته پس از ارتباط مشکوک و آلوده مثبت میشوند ولی فردی که یک رابطه مشکوک با فردی مشکوک داشته است بهتر است برای اطمینان بیشتر تا سه ماه پس از آخرین رابطه مشکوک تست را دوباره تکرار کند و در صورت منفی بودن تست می تواند به نتیحه ان تا حدود زیادی مطمئن باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیایدز لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت شما من براي مدت يك سال و نيم بدون وقفه قرص جلوگيري مصرف مي كردم بعد از اون يكماه قرص مصرف نكردم و بعد مجددا از روز اول پريودم قرص بلارا مصرف كردم در روز دهم مصرف قرص نزديكي داشتم . اما از روز 19 مصرف قرص در حالي كه 2 عدد قرص دربسته باقي مانده دچار لكه بيني شدم و امروز كه روز بيستم مصرف قرص است لكه بيني من شديد تر شده نميدانم كه علت اين لكه بيني چيست و آيا بايد مصرف قرص را قطع كنم يا مشكل خاص ديگري بوجود آمده .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،مصرف قرص را حتی با وجود لکه بینی باید ادمه دهید. گاهی در برخی موارد همزمان با مصرف اولین دوره قرصهای پیشگیری این موراد رخ میدهد. که نگران کننده نیست. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

مکمل های مفید برای درمان سندرم پیش از قاعدگی در زنان ورزشکار

سلولیت چیست؟

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چطور گوشمان را تمیز کنیم؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ریزش مو 2

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

جامع ترین اطلاعات درباره تزریق ژل لب

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پاسخ به سولات رایج در مورد سرطان پستان

دندانپزشکی بیمارستانی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]