با سلام و خسته نباشید دختر 22ساله هستم. دورچشمام گود و تاحدی کبوده. همچنین دور محوطه لبام. که باعث شده پوست صورت دورنگ بشه میخاستم بدونم راهی هست که بشه درمان کرد؟ پزشک بهم کرم تجویز کرد ولی هم تیرگیا بدتر میشه هم جوش میزنم باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است معمولا این تبپ پوستی با درمان خیلی تفاوتی نمیکنند . فقط توصیه میکنم ضد آفتاب استفاده نمایید که بد تر نشوید برای درمان گودی زیر چشم اگر تمایل داشته باشید می توانید از تزریق ژل استفاده کنید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نحوه تهیه و تزریق نانوفت برای زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش درمان مزوتراپی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نشانه های دیسک گردن را بشناسید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دلایل و درمان شپش سر

مراقبت های پس از جراحی اپی کانتوپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مغز آیندگان چگونه است ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مضرات اشعه ایکس برای جنین

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]